Kirjoittaja Aihe: Lotus ryssi auton kehityksen  (Luettu 2679 kertaa)

Roiko

  • Yleinen
  • **
  • Viestejä: 35
  • Taittuu, ei taitu, taittuu...
  • Kotirata: Huhmari Ylivieska
  • Moottorimerkki: Raket 120
  • Runkomerkki: BRM
Lotus ryssi auton kehityksen
« : 08.10.2012 20:11 »
Kyllä ny uskaltaajo sanoo etä Räikkosen Lotus keskitty ihan liikaa ns. "tupla-DRS" kehittämisen ja muut on ihan selevästi jättäny Lotuksen kaus taakseen ja pari kuukautta sitten Lotus oli joukon nopein auto, uskaltaisin jopa noin väittää. Ja Räikkösen auto oli vikoja täynnä Japanissa harjotuksissa just sillon kun pitäis autoo  saada säädettyä loppu vk.lopuks, no v*tuiks män ja kisassa auton perä lipsu ku viimestä päivää. No sinänsä hyvä että auto kesti kisassa mutta auto oli aikakaukana hyvistä säädöistä. Grosjeanilla sen sijaan meni kaikki kyllä ihan putkeen aina kisan kolmanteen mutkaan asti, ja taasen kerran ajo Webberin perään, olikohan pari kisaa sitten kun Webber sano että jos Grosjean vain ajaa hänen perään lähdössä nii saa kahtoa juoksukengät valamiiks  ;D.

Kovalaisella Caterhamin kehitys polokee paikoillan ja poika on jumisa hyvilläki suorituksilla porukan hännillä. Kovalisen olis kyl ihan oikeutettua päästä näyttään uudestaan taitonsa VÄHÄN parempaan talliin, nyt kun on opinukki säätään autoa ihan uudella tavalla. Sauberillahan olis ny paikka auki ku Perez lähti ja Ferarrille tuskin pääsee kun Massalla pitkä historia tallin kans ja ny menny vähä paremmin viime aikoina. Mut Sauber olis ihan hyvä vaihtoehto ;).

mutta takasi Lotuksen kehitykseen, ootteko kiinnittäny huomiota että lotus ei vain kulje suorilla ja valitellaan renaultin moottorin hengettömyyttä, no osiltain pitää kyllä paikkansa, mutta Red Bull käyttää samaa moottoria ja enpä oo kuullu etteikö suorillaki kulukis, Red Bullin aerodynamiikka on vain niin paljon paremmalla tasolla. Red Bullin ylivoimaa yritettiin polokee alas kieltämällä niiden pakosarja keksintö ja moottori karttojen muutaminen mut nii vain suunnitelu guru Adrian Newey sai nostettua Red Bullin uudestaa ylivoimaseks ykköseks :).

toivotaan että Lotuksen uudet kehitys osat Etelä-Koreaan saa Lotuksen taas uudestaan kulukeen, mutta kärkeen ja mestaruuteen en kyl millään jaksa uskoa, toivottavasti oon väärässä ;).

Mitä väki on mieltä Valtteri Bottaksen mahollisuuksista päästä ens kaudella kisakuskiks joko Williamsille tai johonki muuhun talliin ;)?
'Being second is to be the first of the ones who lose' by Ayrton Senna