Kirjoittaja Aihe: Kartingin-lajiryhmän kokous 12.8.  (Luettu 4860 kertaa)

Admin

  • Administrator
  • Kilpailutapahtumien johtaja
  • *****
  • Viestejä: 100196
Kartingin-lajiryhmän kokous 12.8.
« : 19.08.2013 20:55 »
Paikalla olivat lajiryhmän jäsenet Petri Ilkka (pj.), Rauno Syysmäki, Kari Karhumäki ja Juuso Teuronen (osan aikaa) sekä lajipäällikkö Mika Heinonen (esittelijä).

Kokouksessa käsiteltiin seuraavia asioita:

SM-sarjan tilannekatsaus
Juuso Teuronen (kilpailutapahtumien johtaja) ja Rauno Syysmäki (pääkatsastaja) kertoivat kuulumisia sarjan kilpailuista. Sarjan lähestyessä loppua näyttäisi kilpailu kovenevan myös radan ulkopuolella, eli sääntöjen noudattamista valvotaan muidenkin kuin kilpailun johdon toimesta.

Sarjan sisällä eri osakilpailujen toteutustavoissa on suuria eroja, niin markkinoinnissa kuin viikonlopun aikataulutuksessa.

Sarjasääntöihin toivotaan tarkennuksia kaudelle 2014. Viimeisen osakilpailun jälkeen sarjatyöryhmä kokoontuu ja tekee suunnitelmat tapahtumien yhtenäistämiseksi kaudelle 2014.

Raket Karnevaali-sarjan tilannekatsaus
Rauno Syysmäki kertoi sarjan kuulumisia. Sarjan kilpailuissa on ollut hieman kilpailijavähyyttä. Yksi osakilpailu siirrettiin Ulvilasta Lentolan karting-radalle vähäisen osanoton takia.

Osakilpailuihin tulisi luoda yhtenäinen kilpailuformaatti. Sarjaa on tarkoitus jatkaa kaudella 2014 SJM-arvoisena. Järjestäjät kutsutaan yhteiseen palaveriin kun tulevaa sarjaa suunnitellaan.

CIK-kilpailu Alahärmä/Suomi 2014
Alahärmään on anottu CIK-FIA:n arvokilpailua. Radan kunnostustyöt rataluokituksen voimaan saamiseksi ovat käynnissä ja ne ovat radan omistajan mukaan valmiit ennen tulevaa kilpailua.

Päätökset kilpailun myöntämisestä saadaan kansainvälisestä lajiliitosta loppuvuodesta.

Sääntömuutokset 2014
Käsiteltiin saapuneet rengastarjoukset. Tarjouksia saapui määräaikaan mennessä viideltä eri rengasmerkiltä. Lajiryhmä koostaa tarjoukset ja käsittelee tämän asiakokonaisuuden omassa kokouksessaan Kouvolan SM-osakilpailun yhteydessä.

Sääntökirjaan 2014 tulevat muutosesitykset käsitellään hallituksen kokouksessa tiistaina 20.8. Kokouksessa on edustettuna myös lajiryhmän puheenjohtaja ja lajipäällikkö. Tulevat sääntömuutokset julkaistaan hallituksen hyväksynnän jälkeen.

Saapuneet tuomariston puheenjohtajien raportit
Käsiteltiin saapuneet raportit:
8.-9.6. Lentola Karting, pj. Jari Ropponen
14.-16.6. Raket Race Weekend, pj. Pekka Talja
18.-19.6. Kotkan Kevätajo, pj. Juhani Stenfors
30.6. Monako FK, pj. Juhani Stenfors
5.-7.7. Sidefactory, pj. Juhani Turpeinen
20.-21.7. Töysä Karting, pj. Petri Ilkka
3.-4.8. Järrilänvuoren Cup, pj. Jari Ropponen
10.-11.8. Vihdin SM, pj. Juhani Turpeinen

KZ2 SM-kilpailu
KZ2-luokan Suomenmestaruus ajetaan kerrasta poikki -kilpailuna. Kyseisen luokan mestaruudesta kilpaillaan KZ2 NEZ-tekniikkasäännön mukaisella kalustolla. Kilpailun etsitään järjestäjää. Kilpailun päällekkäisyyttä SM- ja KV-kilpailujen kanssa pyritään välttämään.

KF6 kilpailut 2014
Keskusteltiin mahdollisuudesta lisätä KF6-luokka kartingin SM-sarjan osakilpailuihin. Asiaa käsitellään sarjatyöryhmän kokouksessa loppuvuoden aikana.

Seuraava kokous
Kouvolan SM-kilpailun yhteydessä pidetään kokous, jossa päätetään käytettävät renkaat kausilla 2014-2015.
Seuraava varsinainen laji- ja sarjatyöryhmän kokous järjestetään 16.10.2013 AKK:n toimistolla.

Lisätietoja ja palaute: lajipäällikkö Mika Heinonen, 0207 219 443, mika.heinonen@autourheilu.fi


 

Team Laine Verkkokauppa