Kirjoittaja Aihe: Karting SM 2014: Vielä ehdit ilmoittautua, mitalisteille tarjolla Formulatesti!  (Luettu 4160 kertaa)

Team Laine

  • Administrator
  • Kilpailutapahtumien johtaja
  • *****
  • Viestejä: 101156
    • Team Laine verkkokauppa
  • Kotirata: Kangasala
  • Moottorimerkki: VM Motor
  • Runkomerkki: MS Kart
Kartingin SM-sarjan sarjailmoittautuminen on parhaillaan käynnissä KITI-järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen sarjaan päättyy 17. toukokuuta 2014.

Mitalisteilla mahdollisuus Formulatestiin!

AKK-Motorsport ja Kart in Club ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa Kart in Club tulee näkymään vahvasti kartingin SM-sarjassa. Samalla Kart in Club tarjoaa SM-sarjan KF- ja KFJ-luokkien kahdelle mitalistille testit Formula Renaultilla syksyllä 2014.

Kauden aikana raati seuraa SM-sarjan kuljettajia ja kauden päätteeksi mitalisteista valitaan kaksi kuljettajaa, joille järjestetään testit syksyllä.

- Haluamme antaa mahdollisuuden nopeille ja osaaville kuljettajille mahdollisuuden testata formulaa kauden jälkeen. Se miksi testiä ei tarjota vain sarjan voittajille on selvä. Nykypäivänä vain pelkkä raaka nopeus ei riitä vaan kuljettajille tulee olla myös tausta asiat kunnossa, ja tietynlainen urasuunnitelma luotuna. Seuraamme kauden aikana kuljettajia niin radalla kuin radan ulkopuolella ja nämä vaikuttavat sitten kauden päättyä kenelle kuljettajista testi annetaan, kertoo Sami Lappalainen Kart In clubilta.

Testeissä käytettävä auto on Formula Renault 1.6. Tämä yksityyppiluokka nousee Euroopassa ja Pohjoismaissa yhä kiinnostavammaksi aloitusluokaksi nuorille, jotka siirtyvät kartingista formuloihin. Tällä hetkellä Euroopassa ajetaan kolmea eri sarjaa autolla ja osallistujia sarjoissa on yhteensä lähes 40. Auton on varustettu kevyellä aeropaketilla, moottori tuottaa 140 hevosvoimaa ja huippunopeudet ovat 215 km/h luokkaa. Ikäraja luokkaan on 15-vuotta.

Kartingin SM-sarjan kotisivut löytyvät osoitteesta karting-sm.fi

Lisätietoja: lajipäällikkö Pekka Säynevirta, 050 381 6857, Lähetä sähköpostia pekka.saynevirta@autourheilu.fi.
-- Marko Laine --
-- Team Laine --
shop.teamlaine.fi

Meiltä löydät tarvitsemasi kaikkiin karting-luokkiin aina babykartista Superkarttiin saakka. Kaikki nämä maahantuomamme MS Kartin valikoimissa


 

Team Laine Verkkokauppa