Kirjoittaja Aihe: 100cc ICA sytytysongelma  (Luettu 3816 kertaa)

Pirrex

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 1
100cc ICA sytytysongelma
« : 28.02.2015 03:49 »
Ostin loppusyksystä tällaisen vanhemmalla ICA luokan koneella olevan lelun itselleni tulevaksi kesäksi, enkä ole harrastanut lajia kymmeneen vuoteen joten asiat hieman hakusessa.
Yritin käynnistellä konetta, mutta ei anna kipinää ja tarvitsisin apua vianetsintään. Sähkötesteri näyttää että magneetolta tulisi jännitettä, mutta puolalta eteenpäin ei. Kokeilin kaverin puolalla ristiin eikä kipinää tullut sitten kumpaankaan, mutta johtuu todennäköisesti siitä että kaverilla motoplat sytkä ja minulla ei. Hirveesti vikaantuvia osiahan tässä ei voi olla, mutta pystyykö puolaa testata jotenkin ilman että ostaa uuden ja kokeilee? Mielestäni on kyllä kytketty oikein, eli itse puola ja musta johto maadoitetu, punainen johto jää irti.

Kun ostin laitteen niin siinä oli taka-akseli mutkalla, joten kone on pelannut kun edellinen omistaja laittoi varastoon.

Samalla kannattanee rempata kone ja en tiedä moottorin merkkiä, mutta menevätkö näiden 100cc ilmakoneiden männät ristiin? Vaatinee hoonauksen, mittauksen ja uuden männän, mutta mikä on sopiva männänvälys?


http://imgur.com/6cB117l
Jostain syystä en saa kuvaa näkyviin, mutta tällainen laite kyseessä.


 

Team Laine Verkkokauppa