Kirjoittaja Aihe: MyChron 4 vesitiiviiksi  (Luettu 4069 kertaa)

Husse

  • Yleinen
  • **
  • Viestejä: 36
MyChron 4 vesitiiviiksi
« : 24.03.2015 08:48 »
Korjailin MyChron 4:sta, koska napit eivät enää toimineet kunnolla ja niitä sai painaa peukalo punaisena (eivät tykkää vedestä ajan kanssa) Nappien vaihto on kohtuullisen helppo homma, osat löytyvät täältä: http://www.partco.biz/verkkokauppa/product_info.php?products_id=7212. Vähän joutuu jalkoja modaamaan, kun kyseiset osat eivät ole ns. pintaliitososia.

Mutta asiaan. Eli ongelmana on ollut veden pääseminen mittarin sisään sadekelillä. Näyttö huurustuu ja sen kuivuminen kestää ikuisuuden.  Vaiva on ollut jo vuosia ja olen aina ihmetellyt, mistä vesi pääsee sisään. No kun mittari oli purettu, niin vuotojäljet  olivat helppo kohdistaa kiinnityspultin juureen (siis se millä mittari kiinni ratissa). Pultti pääsi liikkumaan jonkin verran, kun sitä vatkasi. Syy heilumiseen oli 3:n ristipääruuvin löysänä oleminen. Nämä ruuvit pitävät kiinnityspultin paikoillaan takakuoressa.  Pultin ja kuoren välissä ei ole minkäänlaista tiivistystä, joten varsinkin jos pultti on löysällä, niin vesi pääsee helposti sisään mittariin. Laitoin vähän vielä silikonia pultin ja kuoren väliin ennen ristipääruuvien kiristystä. Nyt pultti on tukevasti kiinni ja tod. näk. vesitiiviskin.

Eli jos on ollut ongelmia kosteuden kanssa, niin kannattaa katsoa kiinnityspultin "kiinnitys". Mittaria ei välttämättä tarvitse purkaa.

Hyviä vesikelejä

« Viimeksi muokattu: 24.03.2015 09:08 kirjoittanut Husse »


 

Team Laine Verkkokauppa