Kirjoittaja Aihe: Tärkeä tiedoite fossiiliharrastajille (Raket 120)  (Luettu 6105 kertaa)

Tero

  • Tosi kuski
  • ******
  • Viestejä: 299
Lainaus
Tietoomme on tullut, että harrastajamarkkinoilla liikkuu viilattuja sylintereitä. Mikäli olet hankkinut käytetyn moottorin, kehotamme tarkistamaan sylinterin, koska tällainen sääntörike katsotaan törkeäksi, josta tulee kova rangaistus. Tyypillisin rangaistus on kilpailukielto sekä hylkäys kisasta, jossa ajetaan sääntöjenvastaisella kalustolla. Ohessa linkki mistä löydätte kuvia laittomista sekä laillisista sylintereistä. Kuvissa olevat sylinterit ovat löytyneet testi/harjoituskäytössä. Tulemme tarkistamaan sylinterit loppukauden aikana. Toivomme rehellistä ja hyvää loppukautta kaikille.

Kuvia sylintereistä

-Aikuiskartingtoimikunta

http://aikuiskarting.oulunfk.net/tiedotteet

Kannattaa käyttää sylinteri irti ja kurkkia kanavia, ettei tule yllätyksiä katsastuksessa... Joku/jotkut vajaamieliset ovat pilanneet monta hyvää menosylinteriä kanavia työstämällä >:( Toivomme suuresti ettei kukaan aja vahingossa viilatulla värkillä kisoissa. Jos tommoinen sattuu löytymään omasta mosasta, laita se harkkakäyttöön tai takan reunalle kukkaruukuksi, mutta älä myy eteenpäin ettei vahinko kierrä.

caveman

  • Grade B
  • ****
  • Viestejä: 92
Vs: Tärkeä tiedoite fossiiliharrastajille (Raket 120)
« Vastaus #1 : 19.09.2015 09:23 »
+ puheiden mukaan kisoissa liikkuu paljon hyvinkin radikaalisti muokattuja r95 pakoputkia,eli niihinkin kannattaa katsastusmiehen kiinnittää huomiota!!!


 

Team Laine Verkkokauppa