Kirjoittaja Aihe: Birel runko Yamaha 100 moottorilla  (Luettu 8449 kertaa)

Velle1

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 1
Birel runko Yamaha 100 moottorilla
« : 22.04.2018 22:05 »
Tervehdys kaikille.

En tiedä mihin topiciin tämä oikein kuuluisi mutta ainakin aloittelijoita ollaan eli jossain suhteessa ainakin oikein.

Eli siis tuli vaihdettua asiakkaan kanssa auton kolarikorjaus ko. laitteeseen ja muutamaan muuhunkin tavaraan, tämä niistä kiinnostavin..
Itsellä on kokemusta monesta muusta motorsportista mutta aito karting on jäänyt syystä tai toisesta kokonaan väliin, vuokra vehkeillä tullut joskus ajeltua mutta ajattelin, että voisin koittaa korjata asian seuraavan sukupolven kautta.

En siis itse oikein ole perillä esim. arvosta ja haluttavuudesta mutta otin tavaran vaihdossa, koska armeijassa oleva jäbä heitti maksuksi tavarat ja pokeri termein "all in" niin en siitä halunnut kieltäytyä. Tein lähes varmasti huonon kaupan mutta joskus näinkin.. ;) Luulin oikeastaan tämän olevan junnuille tarkoitettu peli mutta oma vanhin jälkikasvu on 8v/135cm ja ainakin hänelle aivan liian iso, niin iso, ettei voi edes ajatella muuntaa autoa niin, että olisi edes teoriassa sopiva. Miten tuo rungon koko mitataan? Ilmeisesti akseliväliä nuo yleisesti käytetyt luvut ilmoittavat..

Autoa muutamaan otteeseen testattu ja kohtuullisesti se toimii, joskin varmasti esim. kaasutin kaipaisi ehkä huoltosarjaa ja jarru ottaa kiinni vasta melkein pohjassa yms. mutta koneessa hyvin puristuksia ja käy terävästi.

Jos joku haluaa kuvien perusteella kertoa joitain hyviä tai huonoja puolia autosta tai edes jotain, niin olen kiitollinen. Voin myös lähettää parempia kuvia jollakin tavalla, kun tähän joutuu pienentämään kuvia rajusti.

Ja kun nyt tuli juniorin kanssa asian parissa puuhailtua, en tod näk voi enää välttää sopivan auton hankintaa, sen verran pahasti mikro kärpänen on puraissut. Voisin tietysti penkin vaihtamalla ajaa autolla itsekin mutta tuo suoraveto vaatisi aina paikalle toisenkin aikuisen joten on kyllä hankalaa..

Eli siis voisin myös vaihtaa auton johonkin paremmin omalle pojalle sopivaan peliin jos jollakin on toisen suuntainen ongelma. Poika omaa jo paljon kokemusta lokariautosta ja mopoista sekä pyörittelee sujuvasti jäällä 1000 can-amia joten pientä kulkupuoltakin saisi silti olla, vaikka aloittelija onkin. Voin myös maksaa perustelujen mukaan väliä jos oikein sopiva olisi tarjolla.

Toivottavasti joku viitsii jotakin rustailla tai vaikka vinkata jollekin, joka olisi halukas ostamaan, vaihtamaan tai muuten vaan keskustelemaan asiasta.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2018 22:16 kirjoittanut Velle1 »


 

Team Laine Verkkokauppa