Kirjoittaja Aihe: KF 6 Parilla ei käynnisty!  (Luettu 9961 kertaa)

arnold72

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 1
  • Kotirata: Ylämylly, Liperi
  • Moottorimerkki: Parilla
  • Runkomerkki: PCR
KF 6 Parilla ei käynnisty!
« : 18.05.2014 20:40 »
Mikä mahtaa olla ongelmana autossa, kun ei lähde käyntiin. Hyytyi parin kierrosta ajettuna kesken  ajon pienen pätkimisen jälkeen. Sen jälkeen ei lähtenyt enää käyntiin. Nyt on kaasarit ym. puhdistettu ja polttoainepuoli käyty läpi. Tulpat vaihdettu ja johdot käyty läpi. Bensaa tulee ja pumppu pumppaa.
Tulpan kun irrottaa ja kokeilee kipinää,niin välillä tulee ja välillä ei. Nykipä johtoja miten hyvänsä, niin
Ei starttaa, ei edes "lupaa"? Tietäisikö joku viisaampi neuvoa alottelijoita. Auto toiminut ennen vikaa moitteettomasti tänä keväänä

KF6 Parilla vm.2011


jeronen72

  • Tosi kuski
  • ******
  • Viestejä: 311
Vs: KF 6 Parilla ei käynnisty!
« Vastaus #1 : 18.05.2014 21:12 »
Mikä mahtaa olla ongelmana autossa, kun ei lähde käyntiin. Hyytyi parin kierrosta ajettuna kesken  ajon pienen pätkimisen jälkeen. Sen jälkeen ei lähtenyt enää käyntiin. Nyt on kaasarit ym. puhdistettu ja polttoainepuoli käyty läpi. Tulpat vaihdettu ja johdot käyty läpi. Bensaa tulee ja pumppu pumppaa.
Tulpan kun irrottaa ja kokeilee kipinää,niin välillä tulee ja välillä ei. Nykipä johtoja miten hyvänsä, niin
Ei starttaa, ei edes "lupaa"? Tietäisikö joku viisaampi neuvoa alottelijoita. Auto toiminut ennen vikaa moitteettomasti tänä keväänä

KF6 Parilla vm.2011

Puola hajalla.
Vauhti pidentää aikaa!

Froidir

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 1
Vs: KF 6 Parilla ei käynnisty!
« Vastaus #2 : 25.05.2014 09:48 »
Tai staattori?? Roottori halki tms.? Puolien rikkoontuminen ilmeisesti harvinaisempaa.

saaskpe

  • Tosi kuski
  • ******
  • Viestejä: 684
Vs: KF 6 Parilla ei käynnisty!
« Vastaus #3 : 26.05.2014 00:10 »
Tulppa vialta vaikuttaa. Huono tulppa ei anna kipinää paineessa.

Nyt siellä koneessa on on paljon bensaa.
Silloin tuo KF6  lähtee käyntiin kuin vanha diisseli, kaasu ihan pohjaan ja hyvällä akulla pitkä startti. Lähtee yskien käyntiin.
« Viimeksi muokattu: 26.05.2014 00:12 kirjoittanut saaskpe »
-petri-

Jsiksu

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 1
  • Kotirata: Lahti Pippo
  • Moottorimerkki: KF6
  • Runkomerkki: FK
Vs: KF 6 Parilla ei käynnisty!
« Vastaus #4 : 18.06.2018 22:01 »
Moi,
Selviskö tuo vika aikanaan?

Eli meillä Comerin (2015) kanssa vastava ongelma, ei tule kipinää ei edes yritä käyntiin
- Sytkäboxi uusi (vanha ja uusi toimivat toisessa autossa)
- Puola uusi (toimii toisessa autossa myös vanha)
- Staattori uusittu
- Akku uusittu
- 4 uutta tulppaa kokeiltu
- Starttirele vaihdettu
- Johdot mitattu ja testattu ettei esim. sammutusnappi ole maissa/pohjassa
- Startti pyörittää hyvin täydellä akulla, ainut että 20sekunnin jälkeen alkaa maaliitin kuumentua kunnolla ja kun toisen kerran starttaa 20s on jo todella kuuma akku ja maan liitäntä johto

Eli autolla tultiin ajamasta normaalisti, kun piti uudelleen lähteä radalle niin ei enään startannut. Bensaa saa hyvin, tulppa kastuu myös, kipinää ei tule vain ollenkaan.. Ei enään tiedä mistä kokeilisi kun kaikki sähköpuoli uusittu jotka vaikuttaisi tuohon...

Onko vinkkiä vielä? pystyykö mittaamaan jotenkin tuota staattoria ja antaako singnaalia kunnolla vihreelle boxille (staattorin mg rullaa ei pystynyt vaihtamaan kun uusi ei sopinut akseliin)

Ei lähde myöskään porakoneella käyntiin, bensaa syöttää niin että tulee ylikin...

Oliko jotain sähkökuvaa olemassa, miten johdotus on toteutettu, mitne sytkäboxilla menee mikäkin juttu jne?


 

Team Laine Verkkokauppa