Kirjoittaja Aihe: Kartingin laji- ja sarjatyöryhmän kokous 9.1.  (Luettu 3774 kertaa)

Team Laine

  • Administrator
  • Kilpailutapahtumien johtaja
  • *****
  • Viestejä: 101147
    • Team Laine verkkokauppa
  • Kotirata: Kangasala
  • Moottorimerkki: VM Motor
  • Runkomerkki: MS Kart
Paikalla olivat lajiryhmän jäsenet Petri Ilkka (pj.), Jaakko Markula, Rauno Syysmäki, Kari Karhumäki ja Juuso Teuronen; sarjatyöryhmän jäsenet Matti Noroaho, Toni Saarinen ja Markku Ryynänen sekä lajipäällikkö Mika Heinonen (esittelijä).

Kokouksessa käsiteltiin:

Ryhmien toimenkuvat
Kokous oli kausiksi 2013-2014 valittujen ryhmien ensimmäinen. Lajipäällikkö kertoi laji- ja sarjatyöryhmän roolijaosta ja ryhmäläisielle jaettiin liiton lajiryhmäohjesääntö ja strategia, jotka ovat pohjana seuraavan kahden vuoden työskentelylle.

Puheenjohtajien valinnat
Lajiryhmän puheenjohtajaksi valittiin Petri Ilkka ja sarjatyöryhmän puheejohtajaksi ja lajiryhmän varapuheejohtajaksi Kari Karhumäki.

Lajiryhmän sihteerinä toimii lajipäällikkö Mika Heinonen.

SM-sarja 2013 tilanne
Keskusteltiin SM-sarjan 2013 tilanteesta ja sovittiin, että tarkempi, käytännön asioihin liittyvä kokous pidetään kaikkien järjestäjien läsnäollessa 12.2.

SM-sarjasääntöjen 2013 päivityksen tekevät lajiryhmän puheenjohtaja, lajipäällikkö ja Juuso Teuronen, joka tulee toimimaan SM-sarjan kiertävänä kilpailutapahtumajohtajana. Sarjasäännöt pyritään yksinkertaistamaan ja poistamaan ne tiedot mitkä löytyvät sääntökirjasta. Säännöt valmistuvat sarjailmoittautumisen alkuun mennessä.

Sarjatyöryhmään nimetään lajiryhmäedustajaksi kaksi henkilöä. Puheenjohtajaksi Kari Karhumäki ja toiseksi jäseneksi Juuso Teuronen.

Kokoukset 2013
Lajiryhmäkokousten päivämäärät
12.2., 15.5., 9.7. ja 8.10. Viides kokous pidetään tarpeen mukaan

Sarjatyöryhmän kokousten päivämäärät
12.2 sekä syksy 2013, lisäkokouksia (1-2) pidetään tarpeen mukaan.

Kilpailukalenteri 2013
- Aluemestaruuskilpailuviikonloppu siirtyy päällekkäisyyksien johdosta 25.8.2013 viikonlopulle.
- Lajiryhmän aiemmin tekemästä linjauksesta myöntää vain yksi kansallinen kilpailu/seura pidetään kiinni. Joten kartingin kilpailukalenteri, mikä on julkaistu liiton verkkosivuilla, on voimassa.

Alueleiripäivät
Alueleiripäivän järjestämisajankohdan voi kukin alue päättää itse aikajaksolle touko-kesäkuu, lajiryhmä suosittelee 2.6. viikonloppua.

Alueita pyydetään ilmoittamaan leirin pitoajankohta lajipäällikölle mahdollisimman pian.

Seuraava kokous
Kokous pidetään AKK.n toimistolla 12.2. klo 14:00 alkaen.

Lisätietoja ja palaute: lajipäällikkö Mika Heinonen, 0207 219 443, mika.heinonen@autourheilu.fi
-- Marko Laine --
-- Team Laine --
shop.teamlaine.fi

Meiltä löydät tarvitsemasi kaikkiin karting-luokkiin aina babykartista Superkarttiin saakka. Kaikki nämä maahantuomamme MS Kartin valikoimissa