Kirjoittaja Aihe: Jeesiä aloittelijoille  (Luettu 389 kertaa)

rimpula

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 2
  • Kotirata: VM Karting Center
Jeesiä aloittelijoille
« : 11.08.2020 15:26 »
Moikka,

Ollaan pojan kanssa vuoden päivät käyty sisäradalla ajelemassa ja nyt kesäks sitten ostettiin tommonen CRG - raket95 auto pojalle kun halvalla saatiin. Muutaman kerran ajettu ulklona ja päätettiin, että perus säädöt  pitäis saada kuntoon. Toki kun tässä on enemmän intoa kuin taitoa niin kesken taka-akselin purun vähän alkoi hirvittää että mitähän tästä tulee.

Löytyisköhän Vantaalta tai pääkaupunkiseudulta joku ystävällinen harrastaja jolla olisi kärsivällisyyttä purkaa taka-akseli, vaihtaa jarrut ja kasata taka-akseli minun kanssa? Joku voisi kysyä, että oliko siinä jotain vikaa kun lähin purkamaan niin ei juuri nyt ole antaa mitään fiksua vastausta. Lähinnä mielenkiinto tarkastaa, että akseli on suora ja että säädöt on oikein ja unohtu vaan matkalla, että ei hajuukaan miten ne tehdään.

Toki voin pientä vaivanpalkkaakin maksaa.

Itse asun tässä Vantaan Seutulassa, mutta kartti kyllä liikkuu pakettiauton kyydissä mihin vaan pääkaupunkiseudulla tai miksei vähän pidemmälläkin. Lähinnä ajatuksena, että saan olla mukana oppimassa ja kyselemässä tyhmiä niin pääsee poika taas radalle.


Laittakaa yksityisviestiä niin annan puhelinnumeron

Terveisin:
Jari & Rasmus


 

Team Laine Verkkokauppa