Kirjoittaja Aihe: Länsi-Suomi CUP Ulvilan osakisa 20.6.2010  (Luettu 3870 kertaa)

TTO

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 6
ILMOITTAUTUMISAIKAA ON JATKETTU Keskiviikko 16.6 klo 22 asti tai siihen asti kun allekirjoittanut ottaa ilmoittautumiskaavakkeen pois nettisivuilta (viimeistää to aamuna)

TERVETULOA KAIKKI HARRASTAJAT ja JUNIORIT (Luokat: cadet, pikkumini, mini ja raket junior) Länsi-Suomi CUP Ulvilan kesäkisaan, joka pidetään Ulvilan FK-kerhon radalla 20.6.2010(su) eli viikkoa ennen juhannusta. Alueellisten kisojen perinteiden mukaisesti ilmoittautumismaksu on 40 € ja lauantain ratamaksu kuuluu hintaan. Levittäkää tietoa, jotta saadaan riittävästi osallistujia kilpailuun, jottei kilpailua vain jouduta peruuttamaan liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Alueelliset kilpailut ovat edelleen paras mahdollisuus tutustua muihin harrastajiin ja kilpailutoimintaan jos kansallisiin kilpailuihin osallistuminen vielä arveluttaa. Harjoittelemaan siis Ulvilaan.

ILMOITTAUDU siis Ulvilan FK-kerhon sivuilla www.ulvilanfkkerho.fi. Ilmoittautumiskaavake löytyy nettisivujen KILPAILUT kohdasta omana linkkinään. Kilpailuun ovat tervetulleita myös Länsi-Suomen alueen ulkopuoliset lähialueen seuralaiset kuten: Etelä-Pohjanmaan, Vaasan, Vammalan, Vihdin, Kangasalan jne... seuralaiset.

Ilmoittautumiskaavake on edellisistä vuosista poiketen excel-pohjainen kaavake, kun jostain syystä automaattinen nettipohjainen ilmoittautumislomake ei ota toimiakseen.  Nettisivujemme palveluntarjoaja selvittää ongelmaa, mutta jotta ilmoittautumiset saadaan käyntiin niin käyttöön otettiin excel pohjainen kaavake. Käyttäkää siis sitä ja toimikaa kaavakkeen ohjeiden mukaan. Jos ongelmia tulee niin ottakaa yhteyttä seuran sihteeriin (yhteystiedot löytyvät nettisivuilta)

Kilpailuterveisin  Ulvilan FK-kerho
« Viimeksi muokattu: 14.06.2010 23:58 kirjoittanut TTO »

Kaido Kuukapp

  • Grade C
  • ***
  • Viestejä: 56
Vs: Länsi-Suomi CUP Ulvilan osakisa 20.6.2010
« Vastaus #1 : 15.06.2010 17:26 »
Ilmoittautua ehtii 16.6 klo 22 asti eli kaikki vaan ajamaan hienolle ja opettavalle radalle ;D

Kaido Kuukapp

  • Grade C
  • ***
  • Viestejä: 56
Vs: Länsi-Suomi CUP Ulvilan osakisa 20.6.2010
« Vastaus #2 : 16.06.2010 00:36 »
Tarkennetaan nyt vielä että kilpailu on siis tarkoitettu alueiden 7 , 2 , 5 ja 8  kuljettajille eli Länsi-Suomi , Pohjanmaa , Häme ja Etelä Suomi.


 

Team Laine Verkkokauppa