Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Formula 250 / Vs: 250 pakoputki
« Uusin viesti kirjoittanut xeeno 16.01.2019 17:43 »
stuntfreakteam laittoi hienot teippaukset .hyvin 6mm rallinasta pitää.video:https://www.instagram.com/p/BssvuGNHhho/https://www.instagram.com/p/BssvuGNHhho/.https://www.facebook.com/search/top/?q=stuntfreaksteam&epa=SEARCH_BOX
2
Aloittelijoiden kysymykset / Rotax startti ei kytkeydy
« Uusin viesti kirjoittanut Nemo_ 16.01.2019 16:40 »
Viime kesänä Rotaxin starttauksen kanssa oli vaikeuksia. Startti siis pyöritti moitteetta, mutta kytkeytyi starttikehälle satunnaisesti vain kun paineli starttia on/off vähän häitäisemmin. Kytkeytyi ehkä noin joka kuudes painallus. Putsailin jo silloin kytkimen puhdistuksen yhteydessä bendixin ja sen liukulaakerikoolin brake cleanerillä. Tosin sitä bendix-laitettahan ei saa käteen ellei ota koko starttikehää irti, eli bräkleenillä ja paineilmalla puhaltelin vaan sen minkä tuosta kolosesta mahtui.

Nyt kun kone muutenkin pöydällä, niin voisi vielä perehtyä vikaan. Itse startti lienee kunnossa, mutta jos kokeilisi puhdistaa bendixin vielä huolella.

Kysymys kuuluukin, saako tota starttikehää millään ilveellä irti ilman tota omaa 276016 työkalua? Sen verran erikoisen näköinen että sellaisen rakentaminenkin vähän haastavaa..
3
Ostetaan / O:jarrut taka-akselille
« Uusin viesti kirjoittanut pte 15.01.2019 22:42 »
Hakusessa  jarrujärjestemä taka-akselille. Rungossa kiinni heppoisen oloiset niin näiden tilalle jämäkämmät. Edulliset käytetyt kiinnostaa.Tarjoa e-mailin. Kilpet12@gmail.com
4
Myytävänä/Annetaan / M:Freeline polkimien siirtosarja, Salo, 120€
« Uusin viesti kirjoittanut mkaskine 15.01.2019 13:43 »
Myydään käytetty freelinen polkimien siirtosarja, mukaan itse tehty lisä siirtopala jolla saat varmasti myös isossa autossa polkimet riittävän lähelle.Hinta:
120 euroa

Sijainti:
Salo

Ota yhteyttä mieluiten sähköpostitse.
Myyjä: Marko Kaskinen
Puhelinnumero:
Sähköposti:mkaskinen.rt@gmail.com
5
Ostetaan / O: Karting autoja aikuiselle
« Uusin viesti kirjoittanut Evesco 14.01.2019 18:26 »
Ostetaan 3kpl rotaxin 125cc koneella olevia autoja. Sähköstartti, ehjä runko ja oikea hinta kriteereinä.
1040 runko, m/l kokoinen penkki, huoltopukki yms plussaa.


Älä tarjoa projektia, romua tai ylihintaista.

Sijainnilla ei väliä, keski-suomesta sama matka kaikkialle.

Yv:llä paras tavoittaa!
6
Formula 250 / Vs: 250 pakoputki
« Uusin viesti kirjoittanut xeeno 14.01.2019 10:28 »
IMG 4509 pikku mankelilla uutta pakoputken kartiota 0,75 pelti.IMG 4511 hahmottuu osat..
7
Formula 250 / Vs: 250 pakoputki
« Uusin viesti kirjoittanut xeeno 12.01.2019 15:48 »
IMG 4507 6mm rallinastat alla nyt.https://aijaa.com/mppDUw.
8
Karting Yleinen / Vs: Talvi/Peltokarting härveli
« Uusin viesti kirjoittanut THä 02.01.2019 09:53 »
Omalla monkey-koneisella on nyt ekat testivedot ajettu. Ihan kivasti tuossa Lifanin isovenakantisessa 125 cc:ssä on potkua. Eihän se mikään hurja ole, mutta tällaista normaalikokoistakin noin 80-kiloista vie 4 mm piikeillä olevin renkain helposti kolmosella pitkää sladia. Jäälle ei ole vielä ehtinyt koittamaan, niin toistaiseksi on ajettu vaan omassa jäisessä pihassa. Tila loppuu tuossa kesken niin nelosella ei oikein ehdi kokeilla.

Välitykset on nyt 15/28 kun tilaamani isompi eturissa tulikin väärälle akselille. Fiilis olisi, että nuo arvelemani huiput on aika lähellä totuutta. Voi olla, että menisi jo tuolla 15 eturattaalla tuon 70 tienoille. Rundari ei ole vielä koneessa kiinni, niin en tiedä paljon tuo jaksaa kiertää. Täytyy pitkällä suoralla koittaa nuo kulut ja ratastaa sen mukaan.

Kiva laitehan tuo on ajaa kun tosiaan napista käyntiin ja vääntää roimasti jo tyhjäkäynniltä. Ykkönen on aika turha, mutta kakkosesta ylöspäin on vaihteet käyttökelpoisia. Änkkäriksi laitoin Arctic Cat mönkijän vakiovaimentimen niin sai vähän painoa vasempaankin reunaan ja toisaalta tuo ei nyt pidä juuri mitään ääntä. Tuo kannu hengittäneekin ihan riittävästi 125 cc koneelle. Akulle en vielä ole ehtinyt tehdä telinettä, mutta tuonne vasemmalle johonkin sen laittelen. Pikkuisen kun kiksiä taivutti niin sekin mahtuu juuri kapean takarenkaan ohi ja siten silläkin saa nyt käyntiin eikä ole pelkän startin varassa. Eipä tuota kyllä oikein millään sammumaan saa.

Tein tuohon penkin kiskoille, niin mahdun itse ajamaan ja toisaalta myös 6 v ~125 cm poika ylttyy ajamaan. Itselle on isompi penkki ja sen sisään käy juniorille pienempi penkki.

Ratas on tosiaan heitettävä laakerin sisäpuolelle, mutta ihan siihen kiinni ja koneelle on vähän ahdas tila ainakin tuon isomman penkin kanssa. Puoliautomaattikone on ilmeisesti normi-vaihteellista leveämpi kun siellä on se keskipakokytkin lisäpahkana. Tuosta johtuen painopistekin jää aika paljon oikeaan reunaan vaikka vähän penkillä kompensoinkin. Juniorille vaan saatava penkki ihan ratin tukiputkiin kiinni, niin paljoa ei sivulle voinut ottaa. On vielä harkinnassa teenkö polkimiin jotkin pikakiinnitteiset jatkot jeesaamaan juniorin ylttymistä. On vähän siinä ja tässä tarvitseeko. Itse saa istuskella ihan taka-akselin päällä.

Tuon oman koneen tilasin: https://www.pitbikeparts.co.uk/engines-c-50.html. Vastailevat hyvin sähköpostiin ja maksuliikenne hoitui paypalin kautta.

Hitusen olen miettinyt jos tekisi toisenkin tällaisen auton ihan itselle niin pääsisi kilpaa ajamaan, vaikka paha mielihän siitä jommalle kummalle tulisi kuitenkin  ;D

Näkisin kyllä, että tällainen sätös on ihan hauska harrastelaite eikä moisen rakentelu ole kovin arvokasta puuhaa. Itsellä ei oikein mitään ollut valmiina ja laskeskelin, että joku noin 700 e on tuohon palanut kaikkineen. Moottorin ostin uutena, mutta runko ja renkaat tietty käytettynä. Kuitenkin jos vaikka normi-Dakoilla ajaa, niin tulee jopa halvemmaksi. Jos joku vanha runko on nurkissa, niin silloinhan siihen on vallan helppo tökätä tällainen monkey-klooni kiinni.
9
Karting Yleinen / WinterCUP is Bäck!
« Uusin viesti kirjoittanut KIC 31.12.2018 12:03 »


WinterCUP is Bäck. Helmikuussa 2019 aloitetaan jälleen harjoittelu omilla autoilla Kart in Cubilla Helsingissä. Ajosessioissa ei ajetaan kilpaa, vaan tarkoituksena on pitää kuljettajalla yllä ajokuntoa ja ehkä myös mekaanikoilla näppituntumaa. Ajosessiot alkavat kello 17 ja kestävät kolme tuntia. Kuljettajat on jaettu autojen perusteella kolmeen ryhmään: Puffot ja Cadetit ajavat samassa, MINI60 ja Raket 95 ajevat yhdessä ryhmässä, ja kaikkein nopeimmat ajavat yhdessä ryhmässä. Näin kaikilla moottoreilla ja jokaiselle kuljettajalle löytyy varmasti oma ajoryhmä. Jokaisella ryhmällä on aina kerrallaan ajoaikaa 10 minuuttia, joka vastaa reilua 20 kierrosta.

Iltaisin ajetaan kolmessa ryhmässä:

1. PUFFO/Cadett
2. Raket85/Raket95/KF6
3. Raket120/World Formula/YAMAHA/TAG/KF/kaikki muuta
Ajosession pituus on aina 10 minuuttia.

Kuljettajia otetaan mukaan 10 per luokka ja hintaan sisältyy kolme litraa polttoainetta. 2-tahtisissa öljynä on Xeramicin SynMax ja seos-% on 2.5. Omien polttoaine/öljyseosten käyttö ei ole sallittua. Mikäli polttoainetta haluaa lisää, sitä saa paikan päältä.

Ajaminen alkaa noin 1700 ja paikan päällä kannattaa olla 1600 aikoihin. Silloin tankataan pelit ja laitetaan vehkeet valmiiksi.
Jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluat ilmoittautua mukaan, niin Sami Lappalainen antaa tietoa. Puhelinnumero on 0400-489665 tai sami.lappalainen@kic.fi

Kannattaa käydä katsomassa osoitteesta www.kic.fi/wintercup lisää. Sieltä löytyy mm. ilmoittauminen aina ajosessioihin.

https://www.youtube.com/watch?v=nIoYOjj3k9s
10
Myytävänä/Annetaan / M:Raket 120 sylinteri , Kokkola, 140€
« Uusin viesti kirjoittanut vpy 29.12.2018 17:35 »
Sylinteri ja mäntäHinta:
140 euroa

Sijainti:
Kokkola

Ota yhteyttä mieluiten yksityisviestillä.
Myyjä: V-P Yrttiaho
Puhelinnumero:
Sähköposti: vp.yrttiaho@gmail.com
Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10