kartingforum.fi

Uutuuspalsta => Kaikki uutuudet kartingista => : Pekka Tonteri 06.04.2017 15:27

: LAPCHRONO - AJANOTTO ANDROID LAITTEELLESI 4-6 KULJETTAJALLE
: Pekka Tonteri 06.04.2017 15:27
LAPCHRONON ILMAINEN TESTIJAKSO 2.5.2017 asti

LapChrono on Android - laitteissa toimiva usealle kuljettajalle kierrosajat ja sektoriajat ottava sovellus jonka voit ladata puhelimellesi Google Play - kaupasta.

Google Play kauppaan pääset suoraan Android puhelimen etusivulla olevasta ikonista tai osoitteesta https://play.google.com
LapChronon täyden version käyttö on ilmaista 2.5.2017 asti jonka jälkeen voit halutessasi ostaa täyden version 12 kuukauden käyttöoikeuden hintaan 3.69 €. Ilman käyttöoikeutta LapChrono toimii 2.5.2017 jälkeen ilmaisversiona jolla voit ottaa kierrosajat ja sektoriajat yhdelle kuljettajalle.

Tässä vielä tarkemmin tietoa LapChronon ominaisuuksista:
LapChrono kellottaa puhelimessa kierrosajat ja neljä sektoriaikaa neljälle kuljettajalle ja yli 7 tuuman näytön omaavassa tabletissa kierrosajat ja neljä sektoriaikaa kuudelle kuljettajalle. LapChrono näyttää myös parhaat kierros - ja sektoriajat kullekin kuljettajalle. Voit valita sektorien määrän nollan ja neljän välillä. Voit myös tallettaa seuraamiesi kuljettajien numerot näytölle. Lisäksi LapChonossa on mahdollisuus tallettaa kierros – ja sektoriajat tiedostoon myöhempää läpikäyntiä varten.

www.facebook.com/lapchrono

: Vs: LAPCHRONO - AJANOTTO ANDROID LAITTEELLESI 4-6 KULJETTAJALLE
: saaskpe 06.04.2017 19:28
Moro,

Avaatko hieman toimintaa. Jos tabletilla on kuuden kuljettajan ajat, mistä se saa signaalin autosta?

Puhelimissa toimivat ajanotot käyttävät GPS-paikannusta ajanottoon. Lähettääkö puhelin tiedot tabletille Wifillä vai jonkin palvelimen kautta? Vai miten tämä toimii?

-petri-
: Vs: LAPCHRONO - AJANOTTO ANDROID LAITTEELLESI 4-6 KULJETTAJALLE
: Pekka Tonteri 07.04.2017 00:36
Moi! Kyseessä on siis käsikellon korvaava sovellus eli ajanottaja klikkaa näytöltä painiketta samalla tavalla kuin AIMin Multichrono, Alfano Kronos tai Unipron Unistop käsikellot toimmii. Unohdin alkuvuodesta oman Multichronon kotiin ja koitin etsiä sopivaa sovellusta puhelimeeni. Kun sellaista ei löytynyt niin ajattelin pyöräyttää sen sitten itse  ;D

Kokeilin paria appia ja niissä oli molemmissa ongelmana nappien pieni koko ja se että nappia ei näytöllä sormella tunne samalla tavalla kuin normaalikellossa. Tämän takia puhelinta joutui katsomaan että sai sormen oikealle napille ja silloin kuski hukkui välillä radalla juuri ennen kuin piti napata aika sille.

Ratkaisin LapChronossa ongelman siten että jokaisen kuskin näyttö on samalla kierros / sektoriajanoton nappi ja nyt minunkin nakkisormet osuu niille katsomatta :-) Lisäksi ajanotto toimii siten että voit halutessasi painaa napin alas jo muutamaa sekuntia ennen kuin kuski on kohdassa josta otat ajan ja aika liipaistaan silloin kun nostat sormen napilta.

Kisoissahan on yleensä Live Timing tai muu ajanottona ja LapChrono on tarkoitettu vaihtoehdoksi käsikelloille joilla otetaan aikaa treenipäivinä ennen kisaa kun virallista ajanottoa ei ole.
: Vs: LAPCHRONO - AJANOTTO ANDROID LAITTEELLESI 4-6 KULJETTAJALLE
: saaskpe 08.04.2017 16:19
Asia selvä. Tarpeellinen kun harkoissa pitäisi saada kilpakumppanin taso selville. Vapaaehtoisesti dataa tuskin jaetaan.

Tähän liittyen viime kilpailujärjestäjien päivillä todettiin että  jos virallisten harjoitusten (perjantai) aikaan ponderi "unohtuu" laittaa kiinni, johtaa se nyt tekniikkalippuun ja toistuessa sanktioon. Ponderin toimivuuden tarkistus on tärkeää järjestäjälle. Samoin kuin tasapuolista kilpakumppaneille jotka noudattaa ko. määräystä.
: Vs: LAPCHRONO - AJANOTTO ANDROID LAITTEELLESI 4-6 KULJETTAJALLE
: TomK 10.04.2017 10:49
Tuleeko joskus iOS-versio?
: Vs: LAPCHRONO - AJANOTTO ANDROID LAITTEELLESI 4-6 KULJETTAJALLE
: Pekka Tonteri 10.04.2017 21:17
iOS versiota on kyselty useammaltakin taholta ja selvittelen jossain vaiheessa millainen homma applen alustalle tekeminen olisi