kartingforum.fi

Kartingkeskustelu => Karting Yleinen => Aiheen aloitti: rimpula - 02.05.2019 17:35

Otsikko: Kart Racing Pro karttoja
Kirjoitti: rimpula - 02.05.2019 17:35
Poika innostunut ajamaan Kartingia ja fiksuja ajolinjoja yritetään kovasti opetella. Radalla kuitenkin on hieman haastavaa kun ei pääse näyttämään/opettamaan ja ajaminen vie vielä niin paljon keskittymistä, ettei oikein keskittyminen riitä kuin ajamiseen. Omaa autoa ei vielä ole ja käydään näillä sisäradoilla ajamassa vuokra-autoilla, joten se tuo oman haasteensa. Ei voi oikein pysähdellä kierrosten välissä kysymään vinkkiä. Tokihan pääasia onkin tässä vaiheessa, että pitää vaan hauskaa ja ajaa. Ei tässä nyt mitään tavotteita tällä hetkellä muutenkaan ole.  Ratahenkilökunta on kyllä poikkeuksetta todella mukavia ja antavat vinkkejä. Hiljaisina aikoina tulevat jopa radalle näyttämään ja buustaamaan.

Pienen lisämausteen toki  harrastukselle toisi jos esimerkiksi Kart Racing Pro:lla voisi ajaa tuttuja ratoja, joten tulikin mieleen, että onko täällä joku niin näppärä, että olisi tehnyt tuohon Kart Racing Pro:hon tai johonkin muuhun karting simulaattoriin näitä pääkaupunkiseudun sisäratoja?

Vähän on hakuammuntaa, mutta yritetään :)

Otsikko: Vs: Kart Racing Pro karttoja
Kirjoitti: MKR - 02.05.2019 22:20
Anna vaan pojan kehittyä ihan omaa vauhtia. Kyllä se keskittyminen pian alkaa riittämään myös niiden ajolinjojen löytämiseen ja siten hauskaa opittavaa riittää vielä pitkäksi aikaa. Nojaa itse taaksepäin ja laita kädet niskan taakse. Toisinsanoen: Nauti niin pitkään kuin vielä voit.  ;D