Kartingkeskustelu > Cadet, Mini, Raket, KF6 ja Yamaha

Vieläkö Raksut ajaa?

(1/3) > >>

Otso:
Elikkä treenikavereita ollaan vailla esim. tulevana sunnuntaina (30.10). Tarkoitus olisi mennä joko Vihtiin tai Kangasalle Lentolaan ja ajaa koko päivä (12-18) kelistä riippumatta. Kunhan nyt ei lunta sada...

Olemme aloittaneet karting-harrastuksen vasta loppukesästä ja kaipaamme siis molemmat paljon ratakierroksia ensi kesän junnuraksua varten (poju täyttää kymmenen ensi kesänä). Harkkakoneemme on "karnevaalitasoinen"  :) ja Vihdissä ajat siinä hieman alle 58s (samaa vauhtia näkyivät yleisen luokan autot kulkevan noilla keleillä, mitä muutaman kanssa on yhtäaikaa paanalle satuttu), Lentolassa hieman alta 1,01s syyskylmässä, mutta siellä ei muita raksuja ole samaan aikaan näkynyt.

Mikäli siis kalustoa ei ole vielä pistetty talviunille ja olette treenikaveria vajaa, niin kertokaahan tänne. Muitakin ratoja saa ehdottaa, mutta mieluiten sellaisia, joilla junnuraksut ajaa ensikaudella. Esim. Porin radasta poitsu piti kovasti, mutta kiinnihän tuo jo on.

Tarkoitus on ajaa niin kauan kuin tarkenee ja treenata myös vesikeliä, jotta saataisiin kauemmin harrastaneiden etumatkaa hieman kiinni. Se on vaan pojulle hieman puuduttavaa ilman treenikavereita, eikä sitä ohittamista tai ohitettavaksi tulemista opita millään teoriassa.

Toijalan vauhtipuistossa oli keskiviikkona HC-meininkiä isojen raksujen keskuudessa: mestarit oli asentaneet 10-20 lediä äärikulmiin per auto ja jopa maalanneet renkaansivut päivänloistepaukulla. Nokalla isot kuorma-autoluokan lisäpitkät. Sinne jäivät ajamaan, kun meidän oli poistuttava pimeän laskeuduttua. Komiaa. 8)

saaskpe:
Toijalassa ainakin ajellaan viikonloppuna raketeilla, itse mennään varmaan Lentolaan Rotaxilla.

Keskiviikkona oli vasta testejä, lauantaina oikein kisa. Harmikseni en ollut paikalla Toijalassa. Kuulin kyllä että ole mahtava meno. Näitten ankarien sääntöpilkkujen halkomisten sijaan ajettiin täysin erilainen ja ainutlaatuinen tapahtuma. Jätkänkynttilät varikolla ja autot suihkii pimeässä valot vilkkuen. Oli tekemisen meininki. Hieno idea ja toteutus kerta kaikkiaan.

tripla j racing:
lentolaan huomenna rotaxilla, mutta 120 raksukin mukana...mukavaa keliä ainakin luvattiin lauantaiksi, ehkä sunnuntaiseksikin...taitaa olla lentolassa viimeinen vkl kun saa ajaa???
kävin toijalassa lauantaina katsomassa "iltakisaa" ja aivan loistava häppeninki  :D valoja oli monenlaisia mutta kaikilla (lähes) näki riittävästi ajaa ja radan reunalta näytti hienolta :)

Otso:
Toijalan miinuspuolena on tuo varikon kohdalta kolme seuraavaa mutkaa jatkuva "ikuinen" märkä rata näin syksyisin (ainakin kahtena viime viikkona on näin käynyt radalla vieraillessamme, vaikka oletusarvona kelin mukaan pitäisi olla selvä sliksikeli). Keskiviikkonakin tuo oli kovin märkä, kun taas loppurata rutikuivaa, vaikkei sadetta ollut tullut ainakaan pariin päivään. Tuosta ei vaan saa oikein mitään irti ajollisesti eikä säätöjenkään kannalta noin. Itse ajoimme loppunajetuilla sadekelin kummeilla ja isot raksut sekä koffi6 käyttivät sliksejä. Märällä olimme sekan nopeampia ja kuivalla puoli sekkaa hitaampia per kierros.

Sitä radan vasemman puolen metsikköä voisi olla järkevää hieman harventaa, niin ajo-olosuhteet pysyisivät yhtenäisempinä koko radan. Tiedä sitten onko tuo edes mahdollista. Itse ratahan on vallan mainio ja porukkaakin on aina ollut mukavasti paikalla.

Sadekelillähän tuosta ei ole haittaa ja sateen sattuessa Vauhtipuisto on pop näin syksylläkin.

saaskpe:
Juu, motolle olisi töitä. Sama juttu keväällä kun muu rata on sula niin varikonsuora on jäässä. Täytyy esittää maanomistajalle että laitetaan metsää matalaksi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta