Kirjoittaja Aihe: Season Finals IV Mika Salo Circuitilla  (Luettu 7207 kertaa)

Jartsa

  • Tosi kuski
  • ******
  • Viestejä: 302
Season Finals IV Mika Salo Circuitilla
« : 08.08.2011 22:53 »
                                           
Xon Sport Club ry tervehtii kaikkia R120-harrastajia jälkikasvuineen !

Taas kerran on koittanut se aika vuodesta, kun rakettiharrastajien katseet ja tavoitteet saa suunnata kohti Alahärmää ja Powerparkia... Viimekin vuonna radan lähes täyteen vetänyt Season Finals-kilpailu on kohta täällä taas ( 28.8. ) -  nyt jo neljättä vuotta ja tällä kertaa myös osana XonCuppia ollessaan samalla Cupin viimeinen ja ratkaiseva osakilpailu, jossa mukana oletettavasti myös muiden aikuisharrastesarjojen edustajia sopivasti pakkaa sekoittamassa.

Odotettavissa siis jälleen R120-kuljettajille päivän täydeltä tiukkaa kilvan-ajoa, hikeä otsalle ja ryytyneitä ranteita...8 erää ja ratkaisun makua ;)

Lisämausteena tänä vuonna mukana tällä hulppealla radalla myös XonCadetit, joille varmasti alueelta löytyy jotain muutakin mielenkiintoista !

Tapahtuman tiedotuskanavana toimii järjestäjän sivusto http://www.xonsport.fi josta ladattavissa mm. kilpailun ( = XonCupin ) säännöt sekä viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa kilpailupäivän aikataulut jne. Seuratkaa siis sivuja !

Ilmoittautuminen kilpailuun on jo käynnissä, ja mukaan voidaan ottaa vain radan kapasiteetin verran (34) autoja, joten varaa paikkasi ajoissa.

Terveisin Xon SC / kilpailujärjestelijät

Hiki päässä, järki jäässä ja ämmää konees. Jopa samanaikasesti. Xonsporttia.


 

Team Laine Verkkokauppa