Kirjoittaja Aihe: Kartingajokorttikoulutus ja alueleiri 2014  (Luettu 13745 kertaa)

Team Laine

  • Administrator
  • Kilpailutapahtumien johtaja
  • *****
  • Viestejä: 101156
    • Team Laine verkkokauppa
  • Kotirata: Kangasala
  • Moottorimerkki: VM Motor
  • Runkomerkki: MS Kart
Ajokorttikoulutus 2014
Kartingajokorttikoulutus ja alueleiri 2014

Hämeen alue (5)

Ajokorttikoulutus perehdyttää lajista kiinnostuneet lapset ja heidän huoltajansa kartingin perusteisiin. Tampereen seudulla ajokorttikoulutuksen järjestää Pirkanmaan Karting ry (PirKa).

Koulutus, joka on tarkoitettu nuorisolle, lapsille ja heidän huoltajilleen, koostuu kahden illan teoriaosuudesta sekä kaksipäiväisestä ajoleiristä. Alaikäraja on 5 vuotta, mutta suositusikä on 7-9 vuotta. Koulutukseen osallistujalta ei vaadita omaa autoa eikä kypärää, vaan ne voi saada järjestäjiltä.

Teoriaosuus

Ajokorttikoulutuksen teoriaosuudet järjestetään kahtena keskiviikko-iltana 16.4. ja 23.4.2014 alkaen klo 18.30 Parma Oy:n koulutustiloissa Lentolassa, osoitteessa Mäkirinteentie 19, 33220 Kangasala.

Teoriaosuuksissa perehdytään lajin sääntöihin, ratakäyttäytymiseen, harrastusmahdollisuuksiin ja kartingautojen runkojen sekä moottoreiden huoltoon ja tekniikkaan.

Alueleiri

Ajokorttikoulutuksen ajoleirinä toimii PirKan järjestämä leiri Lentolan kartingradalla 3.-4.5.2014. Suosituksena leirille osallistumiseen on ajokorttikoulutuksen molempiin teoriaosuuksiin osallistuminen. Leirillä tutustutaan teoriaosuuksissa opittuihin asioihin käytännössä.

Leirin huipennukseksi ajetaan leikkimielinen leirikilpailu, jossa kaikki ovat Nuori Suomi -hengessä voittajia ja heidät palkitaan mitalein sekä leirin päätteeksi osallistujille myönnetään kartingajokortit.

Ilmoittautuminen

Ajokorttikoulutuksen teoriaosuuteen ilmoittautuminen s-postilla puheenjohtaja@pirka.fi Ilmoittautua voi myös koulutuspaikalla 16.4.2014 klo 18.00 alkaen.

Alueleirille ilmoittaudutaan teoriakoulutuksessa annettavien ohjeiden mukaan.

 

Maksut

Teoriaosuuksien osanottomaksu on 20 euroa/lapsi, huoltajille koulutus on maksuton.
-- Marko Laine --
-- Team Laine --
shop.teamlaine.fi

Meiltä löydät tarvitsemasi kaikkiin karting-luokkiin aina babykartista Superkarttiin saakka. Kaikki nämä maahantuomamme MS Kartin valikoimissa


 

Team Laine Verkkokauppa