Kartingkeskustelu > Harrastajat

Katteiden sopivuus!

(1/3) > >>

tomppa17:
Tarvitsisin tietoa ponttoonisarjasta jonka ajattelin autooni tilata. Eli kyseessä on MEVIn runko ja siihen tarvis saada ponttoonit väsättyä.
Sarja olisi tuollainen jonka aijon ostaa: http://www.prospeedfinland.com//catalog/product_info.php?cPath=28_52&products_id=45
Sivuraudat löytyy ja hitsaus tarvikkeet joten siitä ei ole kiinni, nyt kiinnostaa vain tuon sarjan koko!

Nopeat vastaukset tänne ja kiitos etukäteen vastanneille!   ;)

KUVA AUTOSTA: http://imageshack.us/photo/my-images/341/img20120809182431.jpg/

tripla j racing:
mikset soita jussille (jussi malila) ja kysy katteiden mitat...tulee torstaina vihdin sm-kisoihin, joten tomituskin onnistunee ;D

tomppa17:
Ensinnäki en ole menossa mihinkään kisoihin ja toiseksi, posti hoitaa kuljetuksen luultavasti...

luigi:
pari sataa lisää ja saat uudemman rungon jossa on valmiina katteet. ei tarvii hitsailla ym. eikä kukaan ole varmaan sinun käskeny kisoihin mennä ajamaan, vaan voisit sieltä hakea haluamasi katteet suoraan kauppiaalta. postikulut tollasissa on kumminkin lähes puolet katteiden hinnasta.(iso paketti)

tripla j racing:

--- Lainaus käyttäjältä: luigi - 16.08.2012 21:45 ---pari sataa lisää ja saat uudemman rungon jossa on valmiina katteet. ei tarvii hitsailla ym. eikä kukaan ole varmaan sinun käskeny kisoihin mennä ajamaan, vaan voisit sieltä hakea haluamasi katteet suoraan kauppiaalta. postikulut tollasissa on kumminkin lähes puolet katteiden hinnasta.(iso paketti)

--- Lainaus päättyy ---

veit sanat suustani ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta