Kartingkeskustelu > Aloittelijoiden kysymykset

Mikä auto ensimmäiseksi autoksi?

(1/8) > >>

U. Turhapuro:
Mikä olisi hyvä valinta ekaksi autoksi? Ikää 30 ja kokemusta kilpa-autoista lähinnä rallipuolelta. Tarkoituksena ajaa omaksi iloksi ja kun on opittu perusasiat niin pitää kokeilla joku harrastekisa.

Käytetty vai uusi? Jos käytetty, niin miten vanha on vielä toimiva rungon suhteen?

Kaikki vinkit kelpaa, jotta ei tarvitse kantapäänkautta opetella kaikkea.

Ensi kevääksi auto tarkoitus laittaa

rämeairo:
Ostat birel tiimiltä vuoden tai kaks vanhan rungon ja sit joltain jälleenmyyjältä uuden raket 120 moottorin joka avataan uutuuttaan ja tehdään taikatemput muutamalle sisällä olevalle osalle ja kokenut kaveri säätää sulle kaasarin samalla. Tällä tavalla saat loppu harraste urallesi auton johon riittää kerran vuodessa jonkin asteinen remontti.

Itse tein tällä tavalla miinus toi viritys. Birelin runko toimi aivan helvetin hyvin tossa luokassa varsinkin ku seuratoverin poika oli notkistanut sitä KF3 luokassa. Moottori taas tarjoaa ihan sopivasti vauhtia. Ja kyseiselle moottorille on tarjolla joka radalla varmaankin jotain kilpailutoimintaa

astro:
Just mitä rämis sano. Muutkin runkomerkit käy, mut toi on erittäin hyvä ehdotus.

T1mo:
Jep alkuun passeli just joku muutaman vuoden käytetty runko. Näille r120 mosille löytyy aika paljon näitä harrastesarjoja: Xoncup, oldboys, töysä kartking, pirkanmaan fossiilisarja, keimola fk:n fossiilisarja, oulun fossiilisarja ja tais joku tunninkisa hommakin pyöriä jossain. Toinen vaihtoehto on sitten tag luokan kalusto, missä on enemmän ruutia kun raketissa. Näiden kisoista en niinkään tiedä, kun en ole perehtynyt, mutta joku viisaampi voi varmaan valaista.

U. Turhapuro:
Raket 120 voisi olla hyvä opetella ajamaan kaasu pohjassa ja opetella säädöt.
Minkälainen on Rotax Max?
Ongelmana on että Kainuun seudulla ei ole juuri kartingkulttuuria joten ei ole paljon tuttuja jotka oikeasti tietää asioista.

Miksi uusi Raket 120 pitää heti avata? Ja mitä sille pitää tehdä. Riittääkö Raket 120 teho miten kauaa vai pitääkö ekan kesän jälkeen miettiä tehokkaampi kone?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta