TAG- Suomensarja > Järjestäjän tiedotteet

TAG Suomensarja 2013

<< < (2/20) > >>

MKR:

Kuski, team damageri, mekaanikko, rekkakuski, roudari, tiedotuspäällikkö jne voi hyvin olla tiimissä yksi ja sama henkilö.
(nimimerkillä: Kokemusta on)

Epäilen että kaikkia muita kuskeja jännittää eka mutka enemmän kun sinua!  ;)

Tiimin nimi: Team Tonnikeiju?
                      ;D

JH2003:
Onko radoista vielä suunnitelmia vai ajetaanko taas "TAG-Vihdinsarja"? Viime vuonna jengi rupes olemaan aika kypsiä samalla radalla pörräämiseen. Mihin koneisiin on painon muutoksia suunniteltu ja mihin suuntaan?

MKR:
Moro,

Jep. Paimio ja Lahti meni viimevuoden suunnitelmissa puihin ympäristölupien kanssa ja Kouvola kaatui lähtijöiden vähyyteen.
Kaikki kuskit ajoi mieluummin nuo kisat Vihdissä kuin että ne olisi peruttu kokonaan.

Samat suunnitelmat olisi tälle vuodelle. Eteläsuomen radat on kisoihin suht hyvin käytettävissä. (radoilta otellaan yhteyttä että tuutteko vetään...)
Vielä täytyy kuitenkin odotella että "viralliset" kalenterit julkaistaan, jonka jälkeen alkaa päivämäärä / ratojen sovittelukaruselli. Sen verran on kantapään kautta opittu, että yli tunnin ajomatkan päähän ei näytä iltakisoissa porukkaa riittävän.

Hyvinkään radasta moni TAG kuski sanoi ettei enää tunnu mukavalta. Itse en siellä ajanut viimevuonna metriäkään, mutta heittäkääpä kommenttia / mielipidettä? Onko liian "ahdas"? Töyssyinen? Pölyä?
Sen panin merkille että varikolta puuttui roskikset kokonaan.

T:Markku

Jarno_71:

--- Lainaus käyttäjältä: MKR - 20.12.2012 16:44 ---Hyvinkään radasta moni TAG kuski sanoi ettei enää tunnu mukavalta. Itse en siellä ajanut viimevuonna metriäkään, mutta heittäkääpä kommenttia / mielipidettä? Onko liian "ahdas"? Töyssyinen? Pölyä?
Sen panin merkille että varikolta puuttui roskikset kokonaan.

--- Lainaus päättyy ---

Hyvinkään rata on vaativa, vaihteleva ja mielenkiintoinen. "Ahdas" - ei mielestäni. Töyssyinen - ei häiritsevästi / paljoa.
Pölyä - Radan käyttöaste on ollut kohtuullisen alhainen ja osin siksi pito ei välttämättä aina ole ollut ihan paras mahdollinen.
Hyvinkään kisat ovat yleensä olleet erittäin tasaisia...

Rata-alueella on tehty muutostöitä ja siksi kaikki ei välttämättä ole ollut vielä ihan tiptop. Hyvinkää ansaitsee siis TAG kisansa.
Kuten myös ehdottomasti Lahti. Sitten se neljäs rata esim. Kouvola...

Jarno_71:

--- Lainaus käyttäjältä: Erno Laukkarinen - 19.12.2012 22:41 ---Jukupliuta nyt rupes jänskättää jo Vihtin lähtöt ja ekamutka

--- Lainaus päättyy ---

Hienoa saada "uusi" kasvo mukaan TAG sarjaan. Ole huoleti, Vihdin lähdöissä osuu ja usein,
kuten tiedät  :D. Kukas nyt sitten on Herra YliTuomari?  8) Vai hoidatko senkin homman muiden ohessa?
(Kuski, team damageri, mokaanikko, rekkakuski, roudari, tiedotuspäällikkö)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta