Kirjoittaja Aihe: IceKart 2013 sarjan tiedotteet  (Luettu 11969 kertaa)

saaskpe

  • Tosi kuski
  • ******
  • Viestejä: 684
IceKart 2013 sarjan tiedotteet
« : 20.12.2012 08:36 »
ICEKART 2013

Tämän IceKart osaston alle kerätään IceKart 2013 sarjan aiheet kuten kilpailut, säännöt, tekniikkatiedotteet, harjoittelumahdollisuudet ja niihin liittyvät keskustelut.
Harrastajasivuille voi edelleen avata muuta lajiin liittyviä juttuja, tänne kerätään sitten enempi virallista pulinaa.

IceKart kilpailu on sinänsä vapaamuotoinen. Yhteisesti sovitut säännöt ovat olleet S.Kallion sivuilla http://icekart.skallio.com/. Tämän vuoden tapahtumia ei enää päivitetä sinne, vaan sovittiin Tepon kanssa että minä voin ylläpitää uusia sivuja. Sivujen aukeamisesta tiedotetaan myös tällä osastolla. Toistaiseksi skallion icekart sivut pysyy auki ja sääntöihin ei ole tulossa muutoksia. Yhteiset tekniikka/joukkuesäännöt helpottaa harrastamista ja kilpailujen järjestämistä. Jos tarvetta sääntömuutoksiin tulee, avataan siitä keskustelu täällä.

IceKart sarja tulee pysymään joukkuekilpailuna, kuten ennenkin. Tämä tekee lajista rennompaa ja porukassa on mukavampaa harrastaa. Junnuluokassa saa ajaa myös yksilönä, mutta sinnekin kaivattaisiin joukkueita lisää.

Jokainen kilpailunjärjestäjä voi muuttaa kilpailutapahtuman muotoa tms. Jos kisa poikkeaa totutusta kaavasta, tulee siitä ilmoittaa kilpailukutsussa.Yhteispisteiden lasku tapahtuu sarjaan ilmoitettujen kilpailuiden mukaan. Yhteispisteiden mukaiset voittajat palkitaan viimeisessä kisassa.

Icekart 2013 sarjaan suunnitellut osakilpailut ilmoitetaan kun saadaan järjestäjiltä tiedot. Toisin kuin kesällä, säätilan muutokset voi peruuttaa kisat. Tiedustelen Vantaan ja Lahden ratojen tilannetta. Kotka ja Toijala on ilmoittanut suunnitellut kisapäivät. Lisäksi Iittiin on suunniteltu kisoja.
 
Alustavat päivämäärät kisoille 2013:
Kotka  26.1, 16.2 ja 9.3.
Toijala 19.1, 2.2 ja 23.3

t. Petri Sääskilahti
0400 932523
petri.saaskilahti@kolumbus.fi
« Viimeksi muokattu: 20.12.2012 11:22 kirjoittanut saaskpe »
-petri-


 

Team Laine Verkkokauppa