Kirjoittaja Aihe: Junioriurheilu täyttää Maikkarin lauantai-iltapäivän keväällä  (Luettu 2510 kertaa)

Team Laine

  • Administrator
  • Kilpailutapahtumien johtaja
  • *****
  • Viestejä: 101156
    • Team Laine verkkokauppa
  • Kotirata: Kangasala
  • Moottorimerkki: VM Motor
  • Runkomerkki: MS Kart
MTV3-kanavalla on startannut 12-osainen ohjelmasarja Junioriliiga. Ohjelmassa seurataan kahdentoista eri urheilulajin junioriurheilutapahtumaa. Autourheilusta Junioriliigassa mukana on kartingin kauden kotimainen avauskilpailu, Porin Viasveden radalla ajettava Kevätpäräys.

Autourheilun lisäksi ohjelmasarjassa mukana ovat salibandy, koripallo, lentopallo, maastohiihto, jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu, uinti, pesäpallo, tennis sekä yksi myöhemmin julkistettava laji. Ohjelmat tehdään kiinteässä yhteistyössä kyseisten lajiliittojen kanssa.

Junioriliigan autourheilujakso kuvataan 27. huhtikuuta Porissa ajettavassa Kevätpäräyksessä ja jakso tulee ulos toukokuun puolivälissä. Lähetysaika on lauantain iltapäivässä, ja kanava MTV3. Ohjelmasarjaa juontavat Ville Klinga ja Taina Nyberg, ja sarjan kuvauksesta vastaa mm. rallin MM-sarjasta tuttu Filmworks. Sarja toteutetaan yhteistyössä Suomen Olympiakomitean, Valo ry:n (ent. SLU) ja MTV:n kanssa.

Jokaisessa ohjelmassa on mukana varsinaisen urheilutapahtuman lisäksi myös studio-osuus, jossa haastatellaan lajiin liittyviä mielenkiintoisia persoonia. Myös urheilutapahtuman kommentaattori tulee joka jaksoon lajin todellisesta ytimestä. Kevätpäräystä kommentoi kartingin kaikkien aikojen ensimmäinen suomalainen MM-mitalisti Risto Virtanen.

- Todella hienoa, että monta eri tahoa Olympiakomiteaa ja Valoa myöten saatiin koottua junioriurheilun taakse. Tietääksemme koskaan aikaisemmin ei lasten ja nuorten urheilua ole tuotu televisioon näin kattavana yhteensä 12:n tunnin pakettina. Karting on hieno harrastus ja vauhdikas tv-laji, joten olemme erittäin tyytyväisiä että AKK-Motorsport saatiin mukaan Junioriliigaan, sanoo ohjelman tuottaja Tomi Paajanen StoryOf Sportsista.

Liiton toimitusjohtaja Jani Backman on erittäin iloinen uudesta ohjelmasarjasta.
- Tavoitteenamme on saada karting sekä harraste- että kilpatasolla enemmän suuren yleisön tietoisuuteen. Junioriliiga antaa tähän erinomaisen mahdollisuuden, Backman kertoo.

Alustavat Junioriliigan lähetysajat MTV3:lla (ohjelmamuutokset ovat mahdollisia)

13.4. uinti
20.4. jääkiekko
27.4. tennis
4.5. jääkiekko
11.5. jalkapallo
18.5. karting
25.5. pesäpallo
1.6. yleisurheilu
8.6. suunnistus

Ohjelman esittelyvideon voit katsoa täältä.
-- Marko Laine --
-- Team Laine --
shop.teamlaine.fi

Meiltä löydät tarvitsemasi kaikkiin karting-luokkiin aina babykartista Superkarttiin saakka. Kaikki nämä maahantuomamme MS Kartin valikoimissa


 

Team Laine Verkkokauppa