Kartingkeskustelu > Harrastajat

OldBoys vuonna 2014?

(1/15) > >>

Slowfly:
Pitääkö paikkansa, että OldBoys loppuu tähän vuoteen? Tällaista minulle kerrottiin ihan faktana ja kun katsoo, että edellisessä kisassa oli vain kahdeksan joukkuetta, niin en kyllä yhtään ihmettele...

vtuonone:
Noh viimeisessä XON kisoissa näyttää olleen 11 ja Oulussakin kait mennään ~10porukalla kanssa?
Naamakirjassa jotain kisakuviota ensi vuotta varten pyöritelty OB:n osalta.
Empä usko tuon loppumassa olevan.

Ei voi, kun ihmetellä tänäänkin Liepeellä 3 porukkaa räpätillä, jotka ei ole sarjassa ajaneet.
Jotenkin nyt tuntuu, että homma noiden uusien porukoiden osalta tössää siihen, että ei ole sekalaista seurakuntaa mukana.
Kokeilevat kerran ja, jos jää edellä olevasta sen 1s kiekalla edellisestä niin eihän se kivaa ole.
Aikoinaan eri tiimien kierrosaika skaala oli 3-4s per kiekka ja jokaiselle oli kilpakumppani.
Nyt porukka pakkautunut 1s sisään kiekka-ajassa.

alppix:
Harmi jos loppuu. Olisin voinu ens kaudella tulla perää pitämään, mikäli onnistun houkutteleen pari kaveria mukaan. Vielä ei oo kukaan innostunu ja yksin ei oikein taida pystyä. Vähän tuota itsekin mietin että todennäkösesti saisin ajella kisat rauhassa itsekseni kun kärki painaa suht kovaa kimpassa, keskikastissa tulee jokunen ja sit reilusti hitaampia ei juurikaan ollu. Itselleni kyllä riittää että ei olisi viimeinen :)

BGM:
Kovasti tässä yrittäny houkutella porukkaa. Paljonhan noita räpättimiä tuntuu olevan, mutta kisaan niitä ei tunnu saavan. Ja tosiaan tänäkin kautena on jokunen tiimi käyny testaamassa vauhtia kisassa ja kun ei oo riiittäny ni heitetty jakari nurkkaan. :(

awi:
Omalta osalta ainakin iski motivaation puute. Ensimmäinen vesikelin kisa piti ajaa toissakesän sadegummeilla kun ei-oo-enee uusia myydä ja sitten halkesi vielä mäntä. Jos sitä ensi kesänä sitten taas jaksaisi, saa nähdä. Kisapäivään pitäisi olla aika hyvin valmistautunut tätä nykyä jos meinaa oikein kilpaa ajaa. Itse päiväkin on aika raskas kun sitä varten pitää jonkin verran matkustaa jne., joten ei vaan oikein jaksa puskea. Tiimeissä kuitenkin tuppaa olemaan se puuhamies (hep) joka pitkälti hommaa pyörittää.

Jotenkin myös toivoisi kisapäivän menevän joustavammin läpi, enemmän ajoa ja vähemmän lätinää. Mutta toisaalta tauoista ei voi enempiä pihistää, ehkä ainoastaan vartti ohjaajakokouksesta. En tiedä miten sitten esmes kartkingissä tuo päivä tuntuu menevän jouhevammin? OB-päivän hinta on kyllä korkeahko, mutta ei se osallistumismaksu varmaan montaa osallistujaa karkota..

Osallistujapulmaa on kai joka sarjalla. Raketissa on vähän se kun ei sillä jaksa keskenään rataa kiertää, toisaalta sitten kisahommat tehokkaammilla on vielä kalliimpia ja tuollainen sunnuntaikuskien tiimikahina voisi olla esmes. rotaxilla melkoista harakirihommaa. Onhan näitä koneita, esmes. kytkin-startteri-jammu ja kf3 jolla pääsisi vähän kovempaa mutta vielä maltillista vauhtia, ja koneitakin saa suht. edukkaasti, mutta eipä taida löytyä sitäkään vähää innokkaita uusia vehkeitä hankkimaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta