Kartingkeskustelu > TAG

TAG / Rotax (+KF3 / Rotax jun) kestävyysajo Lahdessa 21.9.2013

(1/5) > >>

Tomi Talja:
Sama hyväksi todettu, hyvinkin harrastemielinen formaatti päätetään toistaa. Eli 21.9.2013 ajetaan Päijänne Cupin kestävyysajon yhteydessä TAG / Rotax ns. kestävyysajo.

Paikalla on hyvä olla kympin jälkeen ilmoittautumassa ja katsastamassa. 11:30 ohjaajakokous.

*Formaatti on ainakin 30min + 2kierrosta. Viime vuoden pikakisaa ennen kestävyysajoa harkitaan osallistujamäärän (max 34 kuskia) mukaan.
*Jos ajanotto on paikalla, niin pieni aika-ajokin onnistunee, Päijänne Cupin luokat kun ovat lähteneet kauden yhteispisteiden mukaisesti, tässä tapauksessa arvotaan mikäli aika-ajoa ei ole.
*Lähtöformaatti kestävyysajoon on Le Mans-tyyppinen ratkaisu, juoksumatka radan leveys eli 8m. Startterikuskit saavat toki pitää avustajaa valmiina lähdössä.
*Ennen 25min ajoaikaa pitää tehdä 2min mittainen varikkostoppi. Varikkostoppitarkastaja on paikalla ja 2min alituksista seuraa aikasakkoa, rahalla ei selviä.

Painot TAG-suomensarjan mukaiset. Renkaat ovat erinäisten seurusteluiden ja pyyntöjen johdosta joko Suomensarjan Maxxis SLR, tai RMC:n Mojo. Tämä sen vuoksi ettei välttämättä tosiharrastajien tarvitse ostaa uutta satsia renkuloita. Oma ponderi mukaan jos löytyy.

KF3-kuskien ja junnurotaxien osalta on myös ollut kyselyitä päästä ajelemaan porukassa. Minun puolestani tervetuloa mukaan.

Tarkempi ohjeistus ja torikokous paikan päällä. Osanottomaksu 20€.

Tarkoitus on lähinnä pitää syyshauskaa porukalla ja saada mukavasti porukkaa paikalle, meillä kun Lahdesta kerhokisojen perusteella löytyy jo vähintään 15 kuskia.

- Tomppa -

lasselaakso1:

--- Lainaus käyttäjältä: Tomi Talja - 22.08.2013 22:56 --- Renkaat ovat erinäisten seurusteluiden ja pyyntöjen johdosta joko Suomensarjan Maxxis SLR, tai RMC:n Mojo.

--- Lainaus päättyy ---

Tää kuulostaa hyvältä! 95% ajan mukana, kun käytettyä rengastakin löytyisi nurkista!
Jos joku haluaa, niin mulla on pari ylimääräistäkin kierrosta tota Mojo D2-rengasta. Eivät kuitenkaan ole enää uudenveroisia, muttei tartte jättää ajamatta sen takia.
Näitä ei jaella huvikseen, tarjous voimassa tähän "harrastajakisaan"  8)

salris:
Ilmoittautumislomake ja info löytyy:
http://www.lahdenfk.fi/fi/tapahtumat/paijanne-cup/lisaluokat

- Risto -

Tomi Talja:
Käykääpä ilmoittautumassa Riston mainitsemassa linkissä! Olisi tärkeä tietää jo kisojen suunnittelunkin takia, että paljonko porukkaa on paikalle saapumassa.

bogger:
Moi! Ajellaanko mojoilla rotaxin painoilla vai laitetaanko kaikille Tag painot?
Täältä ainakin yksi kuski yrittää mukaan viivalle!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta