Kirjoittaja Aihe: Kausi 2013  (Luettu 2915 kertaa)

75 JJ

 • Yleinen
 • **
 • Viestejä: 21
Kausi 2013
« : 27.09.2013 16:45 »
Kilpailu raporttia Ruotsista kirjoittelee Jouko Pärssinen, kevät meni aika myöhään täällä että ensimmäisen kerran päästiin vasta huhtikuun viimeisellä viikolla radalle ensimmäinen kilpailukin KeskiRuotsissa peruttiin kun oli 20 cm lunta vielä radalla kun kisat piti ajaa.

Poika joutu melkein kylmiltään autoon eka kisaan ja omasta mielestä pärjättiin ihan hyvin aikaajon 12 ja finaalissa 12( Rotax Jr) sitten toisessa oltiinkin jo ihan metässa ensimmäisen karsinnan eka kurvissa karmea kolari ja iso kasa autoja edessä ja poika viimesenä siihen kasaan vauhtia oli noin 70 ja äkkipysäys noin 20 cm matkalla,runko salmiakkina ja vehkeitä rikki noin 300€. >:( >:(

Poika selvis ilman naarmuakaan mutta henkiset haavat kesti kauan nuolla kuntoon. Mekaaniset haavat sen sijaan kesti kauemmin kun päätin että oikastaan se runko täällä meidän kylällä kun on semmonen erikoisteräksien laboratoorio ja tutkimus osasto ja pari tuttua kaveria töissä siellä ne kun sano että kokeillaan kuinka käy.

Runkoa sitten oiottiin kesän aikana 5 kertaa joka kerta kun oli oiottu niin huomattiin että unohdettiin yhdestä paikasta oikoa, joka oikomisen jälkeen kasasin osat kiinni ja käytiin kokeilemassa mutta sen joutu tekemään uusiks kun ei kulkenut tai ei kääntynyt niinkuin piti, ammattimiehet olis varmaan saanut sen kerralla hyväksi mutta kun olin sille tielle lähtenyt niin en voinut luovuttakaan, jos neuvoja otatte vastaan niin vaihtakaa ison mällin jälkeen runko uusiks muuten käy kuin meille että oppii lapses ajamaan kaikilla väärillä tavoilla kun se koittaa kompensoida runkon toimimattomuutta ja sitten niiltä häviää se luotto siihen että kyllä se siitä menee.

Pidettiin koko kesä taukoa kilpailuista ja nyt syksyllä ajettiin pari kisaa Tukholman kisoissa ei pärjätty yhtään  maaliin päästiin mutta vauhti poissa ja toinen Uppsalassa missä oltiin jo vähän mukanakin mutta finaalissa käytti yks toinen kaveri pojan autoa "jarruina" ja ajo ylitse ja vei mennessään tulpan ja jäähdyttimen

2013 on ollut hyvä vuosi paljon opittu varsinkin rungon tasapainon haussa huonoa on tietysti ollut kaikki kolarit ja muut kommellukset mutta kyllä me täältä noustaan ei meitä yks kartinki muserra poika on joutunut taistelemaan ensimmäisestä hengenvedosta lähtien jo synnytysosastolla niin ei nämä kartinkin vaikeudet niin suuria ole, tähdätään rinta riemua täynnä vuoteen 2014 ja johtotähtenä pidetään"ikinä en valita ja ikinä en selittele"

Terveisin Taalainmaalta Jouko Pärssinen ja Joakim Johnsson :) :)

olpe78

 • Tosi kuski
 • ******
 • Viestejä: 725
Vs: Kausi 2013
« Vastaus #1 : 27.09.2013 19:07 »
Hieno asenne! Tsemppiä tulevaisuuteen  :)

MKR

 • Tosi kuski
 • ******
 • Viestejä: 1643
Vs: Kausi 2013
« Vastaus #2 : 27.09.2013 20:49 »
Kiitos raportista. Ei muuta kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.   ;D
Pääasia on että yrittää ja on mukavaa. Ei sillä menestyksellä niin väliä.
Homman Pitää Olla Hauskaa

saaskpe

 • Tosi kuski
 • ******
 • Viestejä: 684
Vs: Kausi 2013
« Vastaus #3 : 27.09.2013 21:32 »
Hyvä Jouko ja Joakim, onnea ensi kesän koitoksiin. Ei pienten vastoinkäymisten tai joskus suurempienkin tarvitse lannistaa. Olen oppinut että huonosti mennyt kisa nollautuu muutaman päivän jälkeen ja joskus niitä on mukavampi muistella kuin keskinkertaisesti onnistunutta kisaa.
Sekin on opittu että vääntyneellä rungolla ei enää ajeta kuin jäällä, kummasti vaan palautuvat kieroiksi vaikka kuinka oikoo.
t. Petri
-petri-

Roiko

 • Yleinen
 • **
 • Viestejä: 38
 • Taittuu, ei taitu, taittuu...
 • Kotirata: Huhmari Ylivieska
 • Moottorimerkki: Raket 120
 • Runkomerkki: BRM WK1
Vs: Kausi 2013
« Vastaus #4 : 27.09.2013 23:19 »
Ei muuta kuin onnea ja menestystä tulevalle kaudelle, täsä kohtalo kaverina voin todeta että menihän tuo ihtelläki ihan seinille koko kausi, piti ajaa tällä kaudella ekat kisat tag sarjasa ja muutenki odotukset korkeella kun "uusi" paketti alla tälle kaudelle, joka osottautukin kaikkea muuta ku hyväks ostokseks. Taistelua niin moottorin kuin rungonkin kanssa ja millon oli mitäki rikki, osia ei tuntunu löytyvän vaikk yritystä oli ja johonaki vaiheesa sitte loppu rahatki. Kelejä oli mutta auto seiso tallisa millo minkäki osan takia ja työtki rupes haittaan harrastusta enemmän ja enemmän. Nyt ku on osat ja aikaakin jossain määrin nii kelit rupee oleen ohi. Jäi auto säätämättä ja kisat ajamatta tällä kaudella mut pitää vain uskoo parempaa huomiseen ja tehä ny huolellinen alustus ens kauteen nii auton kun moottorinki suhteen että pääsee ens vuonna sit ajelee :).

ja Markkua lainatakseni "kyllä se vielä siittä pilivistyy" vai mite se meni...;)
Ehkäpä parasta mitä voi tehdä housut jalassa?!


 

Team Laine Verkkokauppa