Kirjoittaja Aihe: KIINNOSTAAKO TALLIPAIKKA ETURIVIN SUPERKART-TIIMISSÄ?  (Luettu 9447 kertaa)

Vee

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 5
SJH MOTORSPORT JA REDSPEED RACING VUOKRAAVAT TALLIPAIKKOJA SUPERKARTIN EUROSARJAAN

Olemme lyöneet hynttyyt yhteen ex-euroopanmestari John Rileyn kanssa ja vuokraamme RedSpeed -tiimin vara-autoa nopeille suomalaisille. Vuokrakeikka edellyttää sitä, että sinulla on tarvittava kv-lisenssi (min. grade C), ajovarusteet, yksi motorsport-englantia hallitseva mekaanikko renkaanvaihtoihin ja ketjunrasvaukseen sekä riittävästi suomalaista sisua. Varsinainen auton säätäminen tehdään tiimin toimesta ja taatusti parhaalla mahdollisella ammattitaidolla maksimoidaksemme kilpailukykysi. Laitteisto on sama, millä tiimi ajaa CIK-FIA:n EM sarjaa sekä Eurosarjan kilpailuja - siis Anderson/RCS-Rotax 1-divisioonan kilpuri. Auto säädetään kuljettajan mittoihin ja tottumuksiin sopivaksi, huolletaan ja kuljetetaan tarvikkeineen kisapaikalle. Lisäksi suomalaistiimiltämme saat apua 'mekanikointiin', ilmoittautumisiin, matka-, majoitus- ja kisajärjestelyihin yms. Pöytä on katettu - päätät vain itse mitä legendaarisia ratoja haluat lähteä nautiskelemaan.

Kaudella 2009 tiimissä vierailee kolme 'keikkakuskia', joista peräti kaksi on suomalaisia ja yksi saksalaisneito. Henri ajoi debyytissään heti palkinnoille (2:ksi) ja toisen suomalaisen yllätyskuljettajan nopeuden näemme lokakuussa Assenissa...

Kaudella 2009, kun yksi kilpailuviikonloppu on vielä ajamatta, on tiimin kannalta sarjatilanne International Superkart -sarjassa murskaava:
1.  Chilcott, Robert GB/Redspeed 101 pts
2.  Harvey, Dave GB/Redspeed 85 pts
3.  Lehtinen, Vesa FIN/Redspeed 65 pts
9.  Sillanpää, Henri FIN/Redspeed 32 pts
17. Jennison, Michael GB/Redspeed 16 pts
21. Skrotzki, Kim D/Redspeed 10 pts

Moottoreita, runkoja yms. superkart-tavaraa on myös myytävänä, mikäli ihan oma laite kiinnostaa.

Lisätietoja voit tiedustella (mieluiten s-postitse):

Vesa Lehtinen
info@sjhmotorsport.fi
0400541680
www.sjhmotorsport.fi

PS. älä laita (ainakaan akuutteja) tiedusteluja tänne forumille, koska seurailen sivustoa varsin harvakseltaan...
« Viimeksi muokattu: 25.08.2009 15:50 kirjoittanut Vee »


 

Team Laine Verkkokauppa