Kartingkeskustelu > TAG

RMC Oulu

(1/2) > >>

Duracell:
Oulun kisassa ei enää onnistu jättää tyhjää lähtöryhmityksessä ja olla jo täydessä vauhdissa kun valot vaihtuu. Kilpailun johtajan ja tuomariston tueksi kaikki pre ja finali lähdöt ja mahdollisesti koko kisa videoidaan.

lasselaakso1:
Lahdessa kuvattiin neljällä kameralla kaikki lähdöt viime kesän Rmc:ssä. Kun asiasta vielä mainittiin ohjaajakokouksessa, saatiin lopputulokseksi kohtuullisen siistit lähdöt.

olpe78:
Nyt sitten toivon, kun keskiviikosta lähtien maksetaan ratamaksuja, niin vessat, suihkut ja juomavesi asiat olisi kunnossa. Pieni puristus ja satsaus vielä niihin asioihin vaikka ajatukset siintää jo varmasti siellä uudessa radassa. :)

Duracell:
Oulun RMC kisan tuhti tietopaketti löytyy täältä https://www.dropbox.com/l/npSnWnKXuS08OiPTztlWTl??text=1. Varikolle EI saa pystyttää yhtään telttaa ilman varikkopäällikön lupaa. Isot teamit varanneet paikkoja, joten kysy itsellesi paikka. Ke-Pe varikkopäällikkönä toimii Juha Ritamäki, joten etsi hänet käsiin niin saat paikan. Kaikki kilpailijat mahtuu varikolle, tosin kaikille ei ole asfalttialusta. Muistutan vielä ratamaksut 20€/pvä kahvioon samoin majoittumisen aluemaksu koko ajalta 20€ kahvioon. Aluemaksusta saat tulosteen mikä asetetaan autoon tai vaunuun näkyvään paikkaan. JP

olpe78:
http://www.rmcfinland.net/tulos.htm Ilmoittautumaan siitä marsmars

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta