Kartingkeskustelu > Kalenteritapahtumat

4.10.2014. Vaasa kestävyystesti

(1/1)

need for speed:
Meni vissiin alux väärän otsikon alle, eli tuonne kilpailut puolelle, mutta tässä sama...

Moi
Lauantaina 4.10. 2014 Vaasassa Pitkämäen kartingradalla (n.2km Vaasan keskustasta) järjestetään jo perinteeksi muodostunut "End Of Season" kestävyysajo kilpailu. Varoituksena ennakkoon, ei sovi tiukkapipoisille. KAIKKI luokat cadetista isoihin autoihin (ajoaika 30min-50min), kilpailumaksu vain 30€ sisältää kilpailun, majoitussähkön (1yö) lauantai saunan ja lauantai-illan grillaukset. Jos ei oo omaa ponderia, niit saa seuralta lainalle 10€, tutustumislisenssillä voi myös ajaa (sääntökirja 2.2.) ja sen saa VUA:n kahviosta.

Ilmottautua voi VUA:n nettisivujen kautta lomakkeella (jos ei oo vielä auki, niin lähipäivinä kuitenkin), radallakin voi ilmottautua, mutta jos jäät yöx, ois hyvä tietää ennakkoon paljonko laitetaan keskuksia yöpyjiä varten,  Yhteyshenkilö Simo Grönfors puh 050-384 3361, simo.gronfors@vaasanua.net.
Kotisivut  http://www.vaasanua.net/index.php?id=2&no_cache=1

MIKSI MEIDÄN KILPAILU ON ERILAINEN

-ilmottautuminen klo11.00, ohjaajakokous/aika-ajo SPECIAL klo12.00, siitä sit etiäpäin...

-slicksit sääntökirjan mukaan, mutta UUSIA RENKAITA EI SAA käyttää

-sadekelin renkaat vapaat (jos sattuu olla vanhaa varastoa, niin täällä ne voi ajaa loppuun)

-aika-ajo EI TULE OLEMAAN perinteinen tänäkään vuonna (takavuosina aika-ajo ajettu mm. huoltaja-kuski viestinä, on ollut renkaanheittokilpailua jne.,mitähän tänä vuonna on keksitty, tuu paikan päälle öögaan)

-viime vuonna tais olla LeMans tyyppinen lähtö (en tiä mitä tänä vuonna), ainakin jotku kuskit oli jo hengästyneitä lähtöryhmittelyyn saapuessa...

-myös joukkue ajo mahdollisuus (on ollut 2-5 henkisiä joukkueita)

-seura ei yritä tavoitella maksimaalista voittoa, vaan pyritään luomaan hyvähenkinen setti kauden päätökseksi, saunoa ja istua vähän iltaa kisan päätteksi

-tavoitteena koota yhteen tuttuja kesän/kesien varsilta

-kisaan on tilattu syksyn viimeinen aurinko keli (tiedä sit onko pouta ja muut eri mieltä)

-katsastuksessa ei tingitä turvallisuudesta (mutta muuten katsastellaan väljästi)

-tavotteena siis hauskanpito ennemmin kuin totinen kilvanajo

-loput jääköön arvoitukseksi

TERVETULOA VAASAAN

need for speed:
Viel ois muutama päivä aikaa rypistykseen. Tää kisahan on vähä niinkun back to the roots samalla, eli vanhan kyläkisan tyylinen seuran omilla mausteilla. Joopa joo ja halvalla alennettuun syyshintaan kisailemaan KOLMELLA KYMPILLÄ.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta