Kirjoittaja Aihe: Birel ja ART Grand Prix yhdistyvät uudeksi Birel ART- yhtiöksi.  (Luettu 4579 kertaa)

SpeedFun

  • Yleinen
  • **
  • Viestejä: 37
            
Birel ja ART Grand Prix yhdistyvät uudeksi Birel ART- yhtiöksi: Suomen maahantuonti, myynti ja kilpailutoiminta SpeedFun Oy:lle.

Uudessa Birel ART -yhtiössä yhdistyvät Birelin menestyksekäs historia kartingissa, 55 Maailman- ja Euroopan mestaruutta ja viimeisimmän teknologian tuotanto- osaaminen sekä ART GP:n tunnettuus ja menestys kilpatallina useilla autourheilun tasoilla; Karting, Formula Renault 2.0, GP3 Series, GP2 Series sekä GT.

”Birel ART antaa meille mahdollisuuden hyödyntää toistemme vahvuuksia ja täydentää osaamistamme. Birel-asiakkaat hyötyvät kokemuksestamme nuorten kuljettajien kehittämisessä sekä synergiasta ART GP -tiimien kanssa useissa kilpasarjoissa ja ART GP-asiakkaat Birelin viimeisimmästä tuotantoteknologiasta”, kommentoi Nicolas Todt, ART Grand Prix’n CEO.

”Olemme selkeästi uudenlaisen aikakauden alussa, kun kaksi kartingmaailman hyvin tunnettua brändiä alkavat työskennellä yhdessä ollakseen edelläkävijöitä ja tukeakseen parhaalla mahdollisella tavalla maahantuojaverkostoa ja kilpatalleja ympäri maailmaa”, lisää Ronni Sala, Birelin Presidentti.

Uusien Birel ART- tuotteiden maahantuontia ja myyntiä hoitaa jatkossa nykyinen Birel-maahantuoja SpeedFun Oy.

Suomessa kilpatiimin omistaa SpeedFun Oy. Tiimi tulee kilpailemaan Birel ART Finland -nimellä KF-luokissa sekä Rotax Max Challenge- sarjassa.

Kansainvälistä kilpailutoimintaa Racing KF-luokissa hoitaa Birel ART tehdastiimillään. Rotax-luokissa kansainvälinen yhteistyö jatkuu KMS Motorsportin kanssa. Nämä tiimit toimivat yhteistyössä eri maiden Birel ART- kilpatiimien kanssa.

”Neuvottelujen ja tehdasvieraiIun aikana tuli selväksi, että herrat Sala ja Todt ovat erittäin motivoituneita ja tosissaan tekemässä uutta. Uudet kontaktit ja yhteistyö kansainväliseen F1-teknologiaosaamiseen tulee näkymään tuotteissa. On selvää, että uusi Birel ART tuo meille kotimaankin sarjoihin uutta kilpailukykyä ja vahva yhteistyö uuden tehdastiimin kanssa hyödyttää erityisesti tavoitteellisia kilpatallimme kuljettajia”, vakuuttaa Mika Koskela, SpeedFun Oy:n CEO.

Birel ART on hakenut luokitukset uusille rungoille ja jarruille sekä suunnitellut uuden designin, tuotemerkin ja värit tulevaksi CIK:n kaudeksi 2015-2020.

Tarkempaa informaatiota Birel ART- tuotteista sekä Birel ART- Finlandin kuljettajista julkaistaan lähiaikoina.


Mika Koskela
Speedfun Oy
044 3794 330
mika.koskela@speedfun.fi

www.speedfun.fi
www.kartingkauppa.fi



 

Team Laine Verkkokauppa