Kirjoittaja Aihe: Ohjeita Lentolan SJM kisaan tulijoille  (Luettu 5402 kertaa)

Tinonurmi

 • Grade C
 • ***
 • Viestejä: 77
Ohjeita Lentolan SJM kisaan tulijoille
« : 14.07.2015 09:26 »
Tervetuloa taas kilpailemaan Lentolaan. Alla on muutamia käytännön asioita, jotka on hyvä huomioida.

Saavuttaessa paikalle on puomilla teitä vastassa varikkopäällikkö, tai edustajansa. He opastavat teidän varikkopaikalle, sekä perivät ratamaksut ja ympäristömaksun (maksut eritelty kilpailukutsussa). Käteinen ja pankkikortti maksuvälineinä käyvät. Ratamaksutarra on oltava autossa kiinnitettynä radalle mennessä

Pääosa kilpailijoista tullaan sijoittamaan tänä keväänä valmistuneelle ylävarikolle.

Vaunualuetta laajennettiin keväällä, puomia ennen vasemmalla oleva pysäköintialue on varattu vain majoittujille. Muistattehan kuitenkin neljän metrin turvavälin, vaikka ahdasta saattaa tullakin. Pyydämme myös huomioimaan pelastustiet vaunuja/autoja pysäköitäessä.

Henkilöautojen pysäköinti ja peräkärryjen säilytys on 200m ennen rataa olevalla pysäköintialueella, jonne opastus

Sähköä tuotetaan jälleen isolla agregaatilla. Tästä huolimatta vaihekohtaiset kuormat saattavat väliin ylittyä, lähinnä aamuisin. Tärkeintä kuitenkin on, että kaikki kelat ja jatkojohdot ovat ehjiä ja suojattuja.

Lämmin vesi tulee meilläkin loppumaan saunalta jossain vaiheessa iltaa. Pyritään kuitenkin itse kukin vaikuttamaan sen riittävyyteen mahdollisimman monelle sillä, että peseydytään mahdollisimman reippaasti. Nautiskellaan ja laulellaan suihkussa sitten kaikessa rauhassa taas kotonamme.

Kaikenlainen grillaaminen (myös kaasugrillit) on sähköjohtojen alla kielletty!  Avotulen teko, ml hiiligrillit, on kielletty koko alueella. Nämä meidän kaikkien turvallisuuden takia! Järjestämme grillausmahdollisuuden kahvion yhteyteen illoiksi.

Pe-su on kahviossa tarjolla taas hyvää lounasruokaa. Torstainakin toki monenlaista pikkusuolaista tarjolla.

Harjoitteluaikoja pyrimme sovittelemaan SJM sarjasääntöjen puitteissa niin, että kaikki luokat saavat harjoitella mahdollisimman paljon. Kilpailukutsussa tästä tarkemmin

Tarkempaa tietoa radasta ja rata-alueesta www.pirka.fi

Lopuksi vielä tervetuloa kaikille, toivotaan, että viihdytteOSa

 • Yleinen
 • **
 • Viestejä: 29
Vs: Ohjeita Lentolan SJM kisaan tulijoille
« Vastaus #1 : 17.07.2015 10:54 »
Onko alkuviikosta rata avoinna muille kun SM-luokkien kuskeille harjoittelua varten.
Vai onko jotain poikkeuksia ajoaikoihin tulossa vielä.

Tinonurmi

 • Grade C
 • ***
 • Viestejä: 77
Vs: Ohjeita Lentolan SJM kisaan tulijoille
« Vastaus #2 : 17.07.2015 23:01 »
Rata on normaalisti auki. Tarkemmat ajat www.pirka.fi>rata

Tinonurmi

 • Grade C
 • ***
 • Viestejä: 77
Vs: Ohjeita Lentolan SJM kisaan tulijoille
« Vastaus #3 : 20.07.2015 20:59 »
Osallistujia kilpailuun on ilmoittautunut paljon, hyvä niin, saamme pienimpiinkin luokkiin hienot kisat aikaiseksi. Tämä kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että alue tulee täyteen, vaikka pieniä laajennuksia onkin tehty. Ne jotka ovat rata-alueella käyneet tietävät miksi haluamme olla todella tarkkoja paloturvallisuuden suhteen. Ja ne jotka eivät ole, ymmärtävät asian tullessaan.

Pyydämmekin siis pakkaamaan sammuttimet niin, että ne ovat helposti saatavilla, kun saavutte rata-alueelle. Ne tarkistetaan kaikilta puomilla. Sammuttimia tulee olla yksi jokaista karttia kohti. Tämä koskee myös tiimitelttoja.

Radan läheisyydessä (alle 1 km) on sammuttimien tarkastuksia tekevä IK-Asennus, Vatialalantie 44, Kangasala. Ovat tietoisia kilpailustamme ja lupasivat tarvittaessa leimailla sammuttimia to-pe. Myös läheisessä Hong Kong tavaratalossa on sammuttimia myynnissä.

Samoin 4m säännöstä tullaan majoitusalueilla pitämään kiinni, vaikka sitten kaikki eivät mahtuisikaan. Vaunut/autot jotka eivät mahdu rata-alueelle, voi pysäköidä läheiselle pysäköintialueelle, mutta sähköä emme sinne pysty toimittamaan.

Ja kuten Vihdissäkin, myös Lentolassa autojen äänitasoja mitataan jo to-pe järjestäjän toimesta, jotta sitten viikonloppuna vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Myös ympäristölupamme edellyttää meitä poistamaan sääntöjen vastaiset autot radalta

Korostan vielä, että rata-alueelle tultaessa on ehdottomasti toimittava varikkopäällikön ja edustajiensa ohjeiden mukaan. Näin mahdumme kaikki alueelle ja voimme viettää turvallisen viikonlopun lajin parissa. 

Team Laine Verkkokauppa