Puuhamaa > Yleinen keskustelu

Ensi vuosi Yammusta sivussa

(1/1)

jeronen72:
Nyt on sitten meikäläinenkin, suoravetoisten kannattaja, iloinen R95:en tulosta! Ensi kesänä ei paljon Yammulla tulla ajamaan ja saattaapi mennä koko Ronin kalusto myyntiin. Itselläni kaularanka sanoi Yammukisoissa sopimuksen irti ja nyt odotellaan leikkaukseen. Tullaan kaularanka operoimaan ainakin kahdesti kunhan nyt saadaan tuo eka väli kuntoon.

Saikulla olen nyt ollut 22.7. asti ja ainakin vuoden loppuun jatkuu. Työterveyslääkärin mielestä voin ensimmäisen leikkauksen jälkeen vain haaveilla kokoaikaisesta työstä, vaan ensin osasaikku-osatyö yhdistelmällä lähdetään.

Vammani on tullut pitkällä aikavälillä ja ei voida yksilöidä johonkin tapaturmaiseen tapahtumaan. Tilanne vain laukesi silloin kisoissa.

Edelleen suuri kiitos viimeisen kisan työntöavusta kun omat voimat ei riittänyt.

Nuoremmalla pojalla (10 v.) on R95, niin radoille pääsee kuitenkin ensi kesänä  ;D  En tiedä onko mun niskasta enää koskaan suoravetoista lykkimään.

ramise:
No voe helevata... se aina asettaa omat haasteet, kun terveyden kanssa tulee ongelmaa :(

Tsemppiä vaan sinne.

DSMarko:
Paranemista!

jeronen72:
Kiitokset tsempistä! Kunhan nyt vain nopeasti pääsisi ekaan leikkaukseen, niin neliraajahalvauksen riski saadaan pois. Nyt ei oikein mitään uskalla tehdä.

Onneksi Roni on jo niin iso, että pystyy auttamaan paljon  :)


Leikkauspäivä päätetty. Menen puukolle 9.11.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta