Kirjoittaja Aihe: RMC Lentola 2016 "Hyvä tietää"  (Luettu 10058 kertaa)

TommiM

  • Yleinen
  • **
  • Viestejä: 43
RMC Lentola 2016 "Hyvä tietää"
« : 11.05.2016 17:25 »
Tervetuloa taas kilpailemaan Lentolaan.

Alla on muutamia käytännön asioita, jotka on hyvä huomioida.

Saavuttaessa paikalle on puomilla teitä vastassa varikkopäällikkö, tai edustajansa. He opastavat teidän varikkopaikalle, sekä perivät ratamaksut ja ympäristömaksun (maksut eritelty kilpailukutsussa) ja tarkistavat, että sääntöjen mukainen sammutin löytyy. Käteinen ja pankkikortti maksuvälineinä käyvät. Ratamaksutarra on oltava autossa kiinnitettynä radalle mennessä.

Radan läheisyydessä (alle 1 km) on sammuttimien tarkastuksia tekevä IK-Asennus, Vatialalantie 44, Kangasala. Myös läheisessä Hong Kong tavaratalossa on sammuttimia myynnissä.

Pääosa kilpailijoista tullaan sijoittamaan ylävarikolle. Alavarikko on pääosin varattu tiimeille
Vaunualuetta laajennettiin jälleen keväällä, puomia ennen vasemmalla oleva pysäköintialue on varattu vain majoittujille. Vaunut mahtuvat nyt molemmin puolin vinoparkkiin ja alueelta on läpiajomahdollisuus. Muistattehan kuitenkin neljän metrin turvavälin, vaikka ahdasta saattaa tullakin. Pyydämme myös huomioimaan pelastustiet vaunuja/autoja pysäköitäessä.
Henkilöautojen pysäköinti ja peräkärryjen säilytys on 200m ennen rataa olevalla pysäköintialueella, jonne opastus

Sähköä tuotetaan jälleen isolla agregaatilla. Tästä huolimatta vaihekohtaiset kuormat saattavat väliin ylittyä. Tärkeintä kuitenkin on, että kaikki kelat ja jatkojohdot ovat ehjiä ja suojattuja.

Lämmin vesi tulee meilläkin loppumaan saunalta jossain vaiheessa iltaa. Pyritään kuitenkin itse kukin vaikuttamaan sen riittävyyteen mahdollisimman monelle sillä, että peseydytään mahdollisimman reippaasti. Nautiskellaan ja laulellaan suihkussa sitten kaikessa rauhassa taas kotonamme.
Kaikenlainen grillaaminen (myös kaasugrillit) on sähköjohtojen alla kielletty!  Avotulen teko, ml hiiligrillit, on kielletty koko alueella. Nämä meidän kaikkien turvallisuuden takia!

Pe-su on kahviossa tarjolla taas hyvää lounasruokaa. Torstainakin toki monenlaista pikkusuolaista tarjolla.
Harjoitteluaikoja pyrimme sovittelemaan niin, että kaikki luokat saavat harjoitella mahdollisimman paljon.

Vielä kerran, tervetuloa. Toivottavasti viihdytte Lentolassa!

Tinonurmi

  • Grade C
  • ***
  • Viestejä: 77
Vs: RMC Lentola 2016 "Hyvä tietää"
« Vastaus #1 : 16.05.2017 19:02 »
Näillä ohjeilla pärjätään hyvin tänäkin vuonna.
Lisäksi huomautettakoon, että polttoaineen ostokuitti tulee esittää esikatsastuksen yhteydessä. Ostopaikka on Suoraman Neste Kangasalalla, noin 2 km radalta.
Maksut:
Ratamaksu to-pe 20€/vrk
Eko-maksu 25€/perhe
Majoitusmaksu 25€/koko vkonloppu


 

Team Laine Verkkokauppa