Kirjoittaja Aihe: Tervetuloa Lentolaan! Muutama käytännön ohje  (Luettu 4297 kertaa)

Tinonurmi

  • Grade C
  • ***
  • Viestejä: 77
Tervetuloa taas kilpailemaan Lentolaan.

Alla on muutamia käytännön asioita, jotka on hyvä huomioida.

Saavuttaessa paikalle on puomilla teitä vastassa varikkopäällikkö, tai edustajansa. He opastavat teidät varikkopaikalle, sekä perivät ratamaksut ja ympäristömaksun (maksut eritelty kilpailukutsussa), sekä tarkistavat, että sääntöjen mukainen sammutin löytyy. Käteinen ja pankkikortti maksuvälineinä käyvät. Ratamaksutarra on oltava autossa kiinnitettynä radalle mennessä!

Radan läheisyydessä (alle 1 km) on sammuttimien tarkastuksia tekevä IK-Asennus, Vatialalantie 44, Kangasala. Myös läheisessä Hong Kong tavaratalossa on sammuttimia myynnissä. Myös Prismakeskus palveluineen löytyy parin kilometrin päässä

Pääosa kilpailijoista tullaan jälleen sijoittamaan ylävarikolle.
Vaunualuetta laajennettiin jälleen keväällä, puomia ennen vasemmalla oleva pysäköintialue on varattu vain majoittujille. Vaunut mahtuvat nyt molemmin puolin vinoparkkiin ja alueelta on läpiajomahdollisuus. Muistattehan kuitenkin neljän metrin turvavälin, vaikka ahdasta saattaa tullakin. Pyydämme myös huomioimaan pelastustiet vaunuja/autoja pysäköitäessä.

Sähköä tuotetaan jälleen isolla agregaatilla. Tästä huolimatta vaihekohtaiset kuormat saattavat väliin ylittyä. Tärkeintä kuitenkin on, että kaikki kelat ja jatkojohdot ovat ehjiä, suojattuja ja ulkokäyttöön tarkoitettuja. Erityisesti sateella on kaikki jatkoskohdat suojattava

Lämmin vesi tulee meilläkin loppumaan saunalta jossain vaiheessa iltaa. Pyritään kuitenkin itse kukin vaikuttamaan sen riittävyyteen mahdollisimman monelle sillä, että peseydytään mahdollisimman reippaasti. Nautiskellaan ja laulellaan suihkussa sitten kaikessa rauhassa taas kotonamme.
Kaikenlainen grillaaminen (myös kaasugrillit) on sähköjohtojen alla kielletty!  Avotulen teko, ml hiiligrillit, on kielletty koko alueella. Nämä meidän kaikkien turvallisuuden takia!

To-su on kahviossa tarjolla taas hyvää lounasruokaa, illallakin ruokailu mahdollisuus
Harjoitteluaikoja pyrimme sovittelemaan niin, että kaikki luokat saavat harjoitella mahdollisimman paljon. Pääluokkana on SJM, jonka sarjasäännöissä on harjoittelulle rajauksia.

Perjantaina ilmoittautumiset tapahtuvat kahvion takaosassa olevassa tilassa, jossa pidämme myös kuljettajakokoukset

Vielä kerran, tervetuloa. Toivottavasti viihdytte Lentolassa!


 

Team Laine Verkkokauppa