Kartingkeskustelu > Karting Yleinen

Talvi/Peltokarting härveli

(1/3) > >>

Tzei:
Tallissa lojuu yksi ylimääräinen vanha runko josta pitäisi rakennella lelu kesäkauden ulkopuolelle. Ajatuksena isommat mönkkärimallin renkaat hiekalle ja talveksi tietysti dakot.

Raket 85 koneita saa nykyään halvalla, mutta vapaakytkimet on käytettynä harvassa ja uutena kalliita. Iskin sitten silmäni tuollaiseen moottoriin, olis sähöstartit ja pakit ja pelit... Hintakin sopisi kukkarolle, kertokaa miksi ei?

http://www.wandamotor.fi/moottori-125cc-pakilla-p-22779.html

Siis 10v pojan leluksi, ei isälle, ainakaan pääasiassa :)

saaskpe:
Meillä oli talvikartissa BriggStratton World Formula nelari, vapaakytkin, ei vaihteita. Oikein hyvä vekotin.

Hieman askaretta tuossa WandaMotorin paketissa teettää  moottoripukki ja veto vasemmalta.
Ketjut ja halkaistavan takarattaan saa kyllä kartingkaupoista, jos on 428 eturatas.
Vaihdekeppi pitää viritellä, mutta onhan noita vaihteellisia kartteja. Siitä vaan tekemään, nelarilla on kiva ajella kun on vääntöä

Tzei:
Ajettelin ehkä kokeilla tuolla koneella. Tehoja tuossa on noin 10 heppaa. Sinänsä hauskaa tuossa koneessa olisi se, että se on vapaakytkimellä. Vahdekepin saa rakenneltua ja kun kytkintä ei tarvitse vaihtamiseen niin sopiva peli nuorisolle. Startista käyntii on kans hyvä, pakilla nyt ei hirveesti tee, mutta kivahan sekin on. Kaasari on mopomallia, joten joutunee laittamaan pienen sähköisen bensapumpun.

MKR:
Älä laita sähköistä pumppua. Ota ennemmin syke kalvopumppuun imukaulaan laitettavasta nipasta. Näin se on toteutettu edellämainitussa Brigss&Strattonissakin. Kalvopumpun saat kartingliikkeestä muutamalla kympillä. (karteissa mm KZ2, Rotax, Rok/SuperRok, WF moottoreissa käytetään ko kalvopumppua)

Tzei:

--- Lainaus käyttäjältä: MKR - 01.08.2016 16:38 ---Älä laita sähköistä pumppua. Ota ennemmin syke kalvopumppuun imukaulaan laitettavasta nipasta. Näin se on toteutettu edellämainitussa Brigss&Strattonissakin. Kalvopumpun saat kartingliikkeestä muutamalla kympillä. (karteissa mm KZ2, Rotax, Rok/SuperRok, WF moottoreissa käytetään ko kalvopumppua)

--- Lainaus päättyy ---

Kiitos vinkistä. Pitää tutustua tuollaiseen pumppuun. Noissa monkey type koneissa kerjut ja rattaat on muistaakseni 420 jaolla joten takaratasta joutuu vähän sorvaamaan sopivaksi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta