Kartingkeskustelu > Karting Vapaa

Hamina lelu

(1/2) > >>

kumitarzan:
En tideä tuliko nyt ihan oikeaan paikkaan mut joo eli olisko kellään tietoa lelun karting radasta koska on ollut käytössä?  Nykyään ei ole enää laillinen rata ja kunto on surkea mut ajamassa on tullu siemlä käytyä.

Nysse:
Moi,

mikä siinä nyt surkeaa on? Juuri oikeanlainen rata Cadetille, siinä oppisi ajamaankin.

Tietääkseni siellä on luvallista ajaa, varmaa tietoa saat paikalliselta ylipäälliköltä Risto Värriltä.

kumitarzan:
Joo  on me siellä käyty jo ainakii 2v kurvailees :)  onhan se rata hieman pomppunen paikoitellen ;) mut hyvin siel voi harrastaa

-Japé-:
Millä logiikalla AKK:n karting sääntökirjan osio 11. "Suomen kartingradat" mahtaa toimia, eos, joku viisaampi saa kommentoida. Olen huomannut että aina jonkun vuoden välein sieltä tipahtaa muutama rata pois listalta. En ainakaan ole mistään kuullut, että osiosta pois tippuminen tarkoittaisi radoille että ne olisi laittomia suorituspaikkoja harrastukselle, mutta pois tippuneilla tuskin ainakaan AKK:n arvokilpailuja järjestetään.

Mielestäni Suomen vähistä moottoriurheilunharrastamismahdollisuuksista ole varaa kadottaa ainoatakaan vaan olisi tärkeää että pienemmätkin radat pysyisivät aktiivisessa käytössä vaikkei niillä arvokilpailuja ajettaisikaan - tämähän on monesti se harrastamisen alkamisen ydin, miellyttävän lähellä oleva suorituspaikka. Myös AKK:n pitäisi tehdä kaikkensa tämän eteen, sillä on hieman suuritöisempi prosessi saada ratoja takaisin käytöön / uusia ratoja tai aktivoida kuolemaan päässyt kerho / harrastusskene tyhjästä jollain paikkakunnalla kuin esim. mennä ostamaan muutama uusi karting auto Flying Finn 100 projektiin.

sirace:
Ratojen luokitukset menee vanhoiksi ja jos luokitusta ei uusita se tippuu listalta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta