Kirjoittaja Aihe: X30-sarjassa luokat myös Mini60/KF6- ja Cadet-kuljettajille!  (Luettu 6762 kertaa)

x30finland

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 8
X30-sarja tarjoaa laadukkaan kansallisen kilpasarjan X30-luokkien lisäksi myös Mini60/KF6- ja Raket60-moottorillisille autoille ja harrastajille. Luokat vain kulkevat nimillä Mini (9-13v) ja Micro (8-9v). Micro-luokassa kauden aikana käytettävät rengassarjat on rajattu kahteen ja ilmoittautumismaksu pudotettu 120 euroon per viikonloppu sisältäen kaksi täysimittaista kilpailua.

Sarjailmoittautuminen on maksuton osoitteessa www.x30.fi ja sen jälkeen kuljettaja saa profiilin mukana kaikki sarjan edut käyttöönsä. Kilpailut ovat juonnettuja tapahtumia, niistä tulee Livestream ja TV-sarja sekä muuten näkyvyyteen panostetaan maksimaalisesti. Sarjan FB-sivut löytyvät osoitteesta: https://www.facebook.com/x30finland/

Sarja toteutetaan yhdessä RADALLE.com-organisaation kanssa taaten mielettömän fiiliksen kisoihin ja aidon tahdon tehdä teille parhaimmat tapahtumat. Nyt sarjaan on ilmoittautunut jo 181 kuljettajaa. Kysykää lisätietoja ja ehdottomasti kaiken tasoiset kuskit ovat tervetulleita mukaan! Jokainen harrastaja on meille tärkeä!
« Viimeksi muokattu: 20.03.2017 21:15 kirjoittanut x30finland »


 

Team Laine Verkkokauppa