Kartingkeskustelu > SM-luokat

Keskeytetty sm kisa ja sen siirto

(1/1)

tuomoeskelinen:
Akk jatkaa taas aktiivista tiedottamistaan, kertokaa jos joku tietää enemmän tai varmaksi...
Herrat kiersi Oulussa varikolla teltasta telttaan pitämässä huutoäänestystä Vantaan keskeytetyn kisan korvaavasta suorituspaikasta. Annettiin kaksi vaihtoehtoa, Kouvola ja Lahti.

Kouvolan ilmoittautuminen on auki, ja sen perusteella siellä ajetaan normi viikonloppu, eli yhteenlaskettuna Lahdessa ajetaan sitten tuplat...

Pikkulinnut kuitenkin kuiskii, että ei onnistu. Pitää olla kaksi päivää treeniä, ja homma kaatuu ok ja okj luokilla siihen?

Varmaan toimistolla kaikki on lomalla ja ketään ei vaan kiinnosta...

iskä:
ja onhan KZ2 luokalla lauantai treenipäiväksi merkitty.
joustaa pitäis ilmeisesti, mutta osa porukkaa on vielä perjantaisin töissä....

MKR:

--- Lainaus käyttäjältä: tuomoeskelinen - 08.08.2017 11:30 ---Akk:n sivuilta virallista tietoa: https://www.autourheilu.fi/uutiset/karting-sm-lahti/

Eli Lahdessa paikataan Vantaan sunnuntai. OK ja OKj aloittaa jo keskiviikkona treenit, KZ torstaina.

Osallistumismaksuja ei tarvi maksaa, mutta mitenkäs ratamaksut ja renkaat...varmaan saadaan veloituksetta...eko maksutkin kuulemma menee suoraan AKK:lle, joten niitäkään ei oikein voisi periä...? ;)

--- Lainaus päättyy ---

Nyt Tuomo laitat heti minulle ketä levittää paikkansa pitämätöntä huhua että ekomaksut menisi AKK:lle!
Ps: Käytitkö Vantaalta ostamiasi renkaita mihinkään vai heititkö sellaisenaan roskiin? Jos heitit niin ihan oma vikasi  ;D

Edit: Saat harjoitella ihan sillä samalla ratamaksulla mitä muutenkin perittäisiin Lahden osakilpailusta, kuten tiedotteessa lukee.

MKR:

Ahh.. Luulin että kaikki apinan tuntee. Nimimerkin MKR takaa löytyy Ryynäsen Markku, surmanajaja ensimmäisessä polvessa, vettä toisessa.

Ekomaksut ovat maksuja kattamaan jäte jne kulut ja suoraan seuroille kuten kilpailunjärjestejäpalavereissa on kirjattu. Tämä löytyy myös ko palaverien muistioista, joten pa*kan levittäjän nilkkaan voit puolestani käydä potkaisemassa.

Kaikki kulut nousevat. Aika monen kilpailun talousexeliä pyörittäneenä on todettava että ilman meitä vapaaehtoisia, rakkaudesta lajiin, kilpailuiden junailemisessa pyöriviä henkilöitä kilpailuiden hinnat olisivat kuljettajille 2-3 kertaisia. Toisin sanoen kisoja ei olisi.
(onneksi edes joskus sentään tulee selkään taputuksia, ei tätä muuten ketään jaksaisi   :) )

iskä:

--- Lainaus käyttäjältä: MKR - 09.08.2017 21:17 ---(onneksi edes joskus sentään tulee selkään taputuksia, ei tätä muuten ketään jaksaisi   :) )

--- Lainaus päättyy ---
toi ei kuulu tähän lajiin Markku. kerrotko nimen, nii käydää oikasemassa :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta