Kartingkeskustelu > SM-luokat

raket luokan minimipainon pudotus 5kg SJM:ssä

(1/3) > >>

mak10:
Onko paljon kuskeja joilla toi painon pudotus 110kg laittaa osallistumisen SJM raket sarjaan uudelleen harkintaan. Arvaan ,että niitä jotka miettivät sarjan ajamatta jättämistä on enemmän kuin niitä jotka nyt innostuvatkin lähtemään mukaan sarjaan. Painon pudotuksen olis ymmärtänyt paremmin raket junior luokassa.

mikany:
Eilen palaveerattiin Pohjanmaan alueella meidän cup-kalenterin suhteen. Samalla oli puhetta myös tuosta minimipainon pudotuksesta. Pohjanmaan alueelta jää kuudelta kuskilta nyt SJM ajamatta tuon minimipainon takia.

mak10:
Ajaako raket junnut kuiteskin 115 kg painosina kansallisissa kisoissa esim. Kartingliiton kisat. SJM kisoissa 13-14vuotiaat ajaa 110 kg ja 9 vanhat raket junnut lisaluokkana hakee leimoja dybytantti korttiin 115 kg.

mikany:
No kun ei tuokaan ole selvillä. Meidän alueella jää SJM ajamatta esim sellaisilta kuskeilta, jotka täyttävät tänä vuonna 11 ja 12 vuotta. Eivätkä todellakaan ole ylipainoisia että pitäisi olla XL-penkki vaan ovat ihan normipenkkiin mahtuvia pitkiä ja harteikkaita poikia. Koko luokka ja sarja jää nyt ajamatta sellaisilta, joille se ennen kaikkea tarkoitettu. Eikä ratkaisu ole myöskään se, että ajaa vaan sitten 5-10 kg ylipainoisena.

mikany:
Raket jun painonpudotus olisi ollut parempi. Oma mielipide on, että SJM olisi voinut ennemmin vaikka nostaa 2 kg minimiä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta