Kartingkeskustelu > Cadet, Mini, Raket, KF6 ja Yamaha

Raket renkaat

<< < (5/6) > >>

isukki:
Katso nyt sieltä akk sivuilta kuinka moni sen micron numeron on hakenu. Rengasasia ei liity siihen paljonko microja on viivalla, mutta jotenkin on sellanen tunne että reilusti enemmän kuin kaudella 2018. Kyllä sieltä se kilpakumppani löytyy. Se että tämä sun aihe ei herätä keskustelua ei liity vuodenaikaan, vaan siihen että kellään muulla ei tunnu asian kanssa olevan ongelmaa. Tätä nyt on jauhettu tässä päivä jos toinenkin ja kuten huomaat asia ei paljon keskustelua herätä.

Asiasta on toki hyvä avata keskustelua ja esittää ajatuksia, mutta jos lankaan ei löydy keskustelijoita (koska ovat tyytyväisiä tulevaan), niin se saman levyn soittaminen ei paljon asiaa muuta.

Team Laine:

--- Lainaus käyttäjältä: isukki - 21.11.2018 13:56 ---Katso nyt sieltä akk sivuilta kuinka moni sen micron numeron on hakenu.

--- Lainaus päättyy ---
Ihan vaan mielenkiinnosta onko kukaan koskaan katsonut esim. juuri Micro-luokan osanottajamääriä verrattuna numeroiden varanneisiin.
Eli paljonko oli tänä vuonna varattja numeroita ja minkä verran eri kisoissa oli viivalla?
Se kun tuppaa olemaan niin että jos koko Suomessa on 30 varattua numeroa, niin joku ajaa kisan, joku enemmän ja viivalla onkin aika paljon vähemmän porukkaa kuin voisi olettaa.

Kyllähän tuo kesken luokituskauden tapahtuva renkaan vaihtuminen on ns. väärin sen suhteen että sen takia luokituskaudet ovat olemassa, jotta kaikki pystyy ennustamaan tulevaisuuden tarpeet. Jos ajattelen asiaa esim. kauppiaan näkökulmasta. Oletetaan että jokin luokiteltu tuote on otettu varastoon ja sille on voimassaoloaika, jonka aikana se on syytä saada myytyä. Sitten tuleekin kesken kaiken tieto että näiden arvo putosi juuri 99%, koska niillä ei saa ajaa enää kilpaa. Nyt en tarkoita näitä renkaita pelkästään, koska kovin suuria määriä niitä ei kannata muutenkaan hyllyyn jättää kuivumaan, vaan koskee periaatetasolla ihan kaikkia alan tuotteita.

MKR:

--- Lainaus käyttäjältä: Team Laine - 23.11.2018 11:51 ---Kyllähän tuo kesken luokituskauden tapahtuva renkaan vaihtuminen on ns. väärin sen suhteen että sen takia luokituskaudet ovat olemassa, jotta kaikki pystyy ennustamaan tulevaisuuden tarpeet. Jos ajattelen asiaa esim. kauppiaan näkökulmasta. Oletetaan että jokin luokiteltu tuote on otettu varastoon ja sille on voimassaoloaika, jonka aikana se on syytä saada myytyä. Sitten tuleekin kesken kaiken tieto että näiden arvo putosi juuri 99%, koska niillä ei saa ajaa enää kilpaa. Nyt en tarkoita näitä renkaita pelkästään, koska kovin suuria määriä niitä ei kannata muutenkaan hyllyyn jättää kuivumaan, vaan koskee periaatetasolla ihan kaikkia alan tuotteita.

--- Lainaus päättyy ---

Juuri näin. Ihan heppoisin perustein ei kesken minkään kauden tehdä muutoksia. (tässä asiassa kyseessä on sopimuskausi, ei luokituskausi) Tätä rengas asiaa pähkittiin pitkään ja hartaasti, jonka aikana alettiin jo saamaan kommentteja: "Taaskaan ei kenttää kuunnella"  -> Kuunneltiin, tehtiin mitä voitiin ja taas "lentää"   ::) ;)

Ossip:
Vuonna 2013 mini 60 luokassa ajettiin renkaalla jonka käyttöikä oli kilpakäytössä n.70 kierrosta. Tuon kierrosmäärän jälkeen rengas oli 0.5-1s kierroksella hitaampi kuin uusi.
Toivottavasti ei olla menossa takaisin sellaiseen renkaaseen.
Meitä ei asia enään kosketa mutta nuorempia harrastajia ja heidän vanhempiensa lompakoita varmastikkin.
Kisat ja treenimäärät  on junnuille kaikkein tärkein asia kehityksen kannalta. Mikäli nousevat kulut rajoittavat ajomääriä niin samalla ne rajoittavat myös kehitystä.
Tämä kommentti on kirjoitettu ilman mitään tietoa tulevasta renkaasta eikä varsinaisesti siis ole puolesta eikä vastaan.
Itku renkaiden tasalaatuisuudesta ei poistu vaikka rengas vaihtuu. Sama itku on ollut ihan jokaisessa luokassa ja jokaisella renkaalla, aina on jollain mielestään huonommat renkaat kuin muilla.
Toki välillä varmaan sattuukin paskoja renkaita mutta siihen on syytä tottua, se ei näillä näkymin miksikään muutu. Ei edes formula 1:n renkaat ole tasalaatuisia.

isukki:

--- Lainaus käyttäjältä: Ossip - 01.12.2018 00:10 ---Sama itku on ollut ihan jokaisessa luokassa ja jokaisella renkaalla, aina on jollain mielestään huonommat renkaat kuin muilla.
Toki välillä varmaan sattuukin paskoja renkaita mutta siihen on syytä tottua, se ei näillä näkymin miksikään muutu. Ei edes formula 1:n renkaat ole tasalaatuisia.

--- Lainaus päättyy ---


Niin se on jännä että kärkiporukalla on aina parhaimmat koneet ja parhaimmat renkaat, etc.  Ei ne muuten kärjessä olisi  ::)    ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta