Kartingkeskustelu > SM-luokat

KZ2 2019

<< < (2/2)

iskä:

--- Lainaus käyttäjältä: Forsto - 11.05.2019 20:23 ---Enkö mä osaa etsiä vai onko niin että vihdin kisaan ei ole yhtään osallistujaa kz luokkaan?

--- Lainaus päättyy ---
seitsemä ilmoa on. ja lisää tulee

Forsto:
Onko KZ koko kesän outlaw-meininkiä eli ei mitään bensatsekkausta, sytytyslaitteiston testausta eikä renkaiden käsittelyn esim gripillä testaamista? Vihdin kisassa oli osasssa autoja sellanen laulu jota ei pumppupensalla saada joten voisi kuvitella että panta paloi. Myöskään renkaiden "hajutesterin" kunnosta/säädöistä ei tullut vakuuttavaa kuvaa.  Jos ei mitään näistä säännöissä määritellyissä asioista tarkasteta, homma lähtee pian ihan käsistä. Ja lopputulos on se ettei porukka enää viitsi osallistua. Nurkissa on kuitenkin paljon ylivuotisia kisa-autoja joilla harrastajat/aloittelijat voisi tulla mukaan menoon mutta sääntöjen tulkinta ja toteutus ei ole kansainvälisellä tasolla. Ja kisat sen kun kuihtuu...

-Tom-

MKR:
Aika hyvä trolliyritys  :D
KZ2:set ajaneet yhden kisan ja koko kesän meninki on menossa ja homma näyttää kirjoittajalla ainakin lähteneen näpeistä. 8)

Forsto:
Lähinnä vaan kyselen jos kerran joitain sääntöjä määrätään, olisi kiva, että niitä myös valvotaan.

iskä:

--- Lainaus käyttäjältä: Forsto - 27.06.2019 23:47 ---Lähinnä vaan kyselen jos kerran joitain sääntöjä määrätään, olisi kiva, että niitä myös valvotaan.

--- Lainaus päättyy ---
   ;) eikös säännöt ole sitä varten, että niitä noudatetaan??

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta