Kirjoittaja Aihe: Huonosti käynnistyvä moottori  (Luettu 6585 kertaa)

awi

  • Tosi kuski
  • ******
  • Viestejä: 843
Huonosti käynnistyvä moottori
« : 12.07.2019 12:01 »
Mikä se olisi yleisin syy tosi huonosti käynnistyvälle moottorille? Yksi minun KF3 on tuollainen, toinen samanlainen on kaverin KF2.

Äkikseltään ajattelisi, että jos startti pyörittää, sekä kipinää ja bensaa tulee, niin pakkohan sen on käynnistyä. Ilman imuäänenvaimenninta jos ryypyttää käsi kaasarilla, niin kohta on kourallinen bensaa. Kipinä on olemassa, ei hyvä eikä huono. Puristukset on olemassa ja kaasarin päästä imee kouraa kun pyörittää startilla.

Kyllähän tuo KF3 joskus sitten käynnistyykin kunhan ensin juruuttaa niin kauan, että johdot on kuumana ja hiilet hiilenä. Ja kun käynnistyy niin pelaa OK, mutta heti seuraavaksi voi taas jättää lähtemättä käyntiin.

Tuntuisi, että koneessa pitää olla bensaa rutosti, että lähtee käyntiin. Ei kai siinä niin pahaa stefavikaa voi olla, että ei meinaa bensa nousta männän päälle kun kuitenkin käydessään toimii ihan hienosti? Riittääköhän tuon pikkustartin teho siihen, että kunnossa ollessaan bensaa lentää tulpanreiästä sumuna niin kuin R120:ssa?

« Viimeksi muokattu: 12.07.2019 12:03 kirjoittanut awi »
“Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.” - Ernest Hemingway


 

Team Laine Verkkokauppa