Kirjoittaja Aihe: Partner moottori projekti kysymyksiä. luokitukseton mutta tehdasvalmi v.1965-->  (Luettu 4217 kertaa)

Oulu

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 3
  • Kotirata: Ii
  • Moottorimerkki: Partner
  • Runkomerkki: 191
Onko kellään tietoa vanhoista partner moottoreista?
Onko kaasutin samanlainen kun vanhoissa raketeissa? Muut osat on ilmeisesti.
Tukilevy kaasuvaijerille on hakusessa kaasuttimeen partner Iin. Mistä löytyis?

Millä systeemeillä bensaletku yleensä asennetaa tankista kaasariin?

Sopiiko tuon aikaisiin akseleihin nykyaikaiset renkaat ja vanteet t?

Minkälainen seosbensa sopii?  Mitä jarrunestettä yleensä käytetään?

Taka runko kaari puuttuu niin saako ilman hitsausta jonkun putki osan asennettua taakse ja mistä löytys. Runko merkki on vielä tunnistamaton.  Kiitoksia jeesistä.

yapmartine903

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 2
  • Moottorimerkki: suzuki
Henkilökohtainen painonlaskuharjoitteluohjelma
« Vastaus #1 : 09.04.2021 15:13 »
Yritetään ymmärtää oletko yksi henkilökohtainen harjoitteluohjelma http://mbmv.net laihtumiseen Mutta urheilijan fysiosta riippuen, harjoittelujakso voi kestaa jopa kuusi kuukautta.
, ja jos on, mitä etuja se voi tarjota sinulle.

Tehokkuuden kannalta kaikki ratkaisut ylittävät aina suurelle yleisölle alun perin luodut yleisvaihtoehdot. Tätä voidaan soveltaa täysin yksilöllisesti suunniteltuihin koulutusohjelmiin.

Henkilökohtaisen lähestymistavan avulla ohjelman valmisteluun osallistuva asiantuntija yrittää tutkia kaikkia ominaisuuksiasi, kehotyyppiä, aineenvaihduntaa, kuntoa, tavoitteitasi ja liikunta-odotuksiasi ja valita kaikilla näillä hienouksilla sopivimman vaihtoehdon harjoittelullesi.

Kuinka saan erillisen ohjelman?
Kun hengitat ulos, taivuttamatta selkaasi ja muuttamatta kyynarpaan kulmaa, laske hitaasti ja hallitsemattomasti kadet edessasi. Taivuta jalat, tyonna ylospain ja levita kyynarpaasi sivuille.

On ymmärrettävä, että valmistautumaton henkilö ei pysty laatimaan henkilökohtaista harjoitteluohjelmaa laihtuakseen itselleen. Joko niin, tarvitset asiantuntevan kouluttajan tähän.

Yleensä löydät tällaisen valmentajan kolmella tavalla: ystävien kautta, kuntosaleilla tai Internetissä (esimerkiksi täältä).

Kysy ensin ystävältäsi, jos heillä on luotettava kouluttaja mielessä. Ehkä yksi heistä on jo pyytänyt yhtä näistä asiantuntijoista kehittämään henkilökohtainen ohjelma.

Pieni salaisuus: Jos etsit kouluttajaa kuntokeskuksessa, sinun ei tarvitse tehdä sitä kalleimmissa klubeissa. Todennäköisesti bisnesluokkakerhojen ohjaajien ammattitaito ei tule olemaan heikompaa kuin korkeatasoisissa laitoksissa. Voit säästää paljon tästä.

Muista samalla, että kuntosalin työntekijälle on etuna käydä hänen luonaan koko ajan. Koska se riippuu tuloista. Tältä osin hän voi suositella sellaista ohjelmaa, joka on täydellinen normaalin lihassävyn ylläpitämiseen, mutta joka ei salli sinun laihtua nopeasti.

Tältä osin on edullisempaa ottaa yhteyttä sellaisiin asiantuntijoihin, joilla ei ole merkittävää kiinnostusta säännöllisestä koulutuksestasi ja työskennellä maineesi hyväksi. He haluavat sinun saavan halutun tuloksen heidän ohjelmaansa.

Henkilökohtainen painonlaskuharjoitus

Henkilökohtaiset painoharjoitukset ovat täydellisiä ihmisille, jotka arvostavat aikansa ja haluavat saada nopean tuloksen kokeneen mentorin ohjauksessa. Ja kuka on valmis maksamaan tästä hauskasta, koska henkilökohtaiset tunnit valmentajan kanssa maksavat sinulle huomattavasti verrattuna itsenäiseen koulutukseen valmistellulla ohjelmalla.

Mutta se ei tarkoita, että henkilökohtaisella harjoituksella ei ole järkeä, koska kouluttaja auttaa sinua käyttämään oikeaa tekniikkaa harjoittelujen suorittamiseen ja varmista, että et tee virheitä harjoittelussa.


 

Team Laine Verkkokauppa