Kirjoittaja Aihe: Kart Racing Pro karttoja  (Luettu 17250 kertaa)

rimpula

 • Juniori
 • *
 • Viestejä: 2
 • Kotirata: VM Karting Center
Kart Racing Pro karttoja
« : 02.05.2019 17:35 »
Poika innostunut ajamaan Kartingia ja fiksuja ajolinjoja yritetään kovasti opetella. Radalla kuitenkin on hieman haastavaa kun ei pääse näyttämään/opettamaan ja ajaminen vie vielä niin paljon keskittymistä, ettei oikein keskittyminen riitä kuin ajamiseen. Omaa autoa ei vielä ole ja käydään näillä sisäradoilla ajamassa vuokra-autoilla, joten se tuo oman haasteensa. Ei voi oikein pysähdellä kierrosten välissä kysymään vinkkiä. Tokihan pääasia onkin tässä vaiheessa, että pitää vaan hauskaa ja ajaa. Ei tässä nyt mitään tavotteita tällä hetkellä muutenkaan ole.  Ratahenkilökunta on kyllä poikkeuksetta todella mukavia ja antavat vinkkejä. Hiljaisina aikoina tulevat jopa radalle näyttämään ja buustaamaan.

Pienen lisämausteen toki  harrastukselle toisi jos esimerkiksi Kart Racing Pro:lla voisi ajaa tuttuja ratoja, joten tulikin mieleen, että onko täällä joku niin näppärä, että olisi tehnyt tuohon Kart Racing Pro:hon tai johonkin muuhun karting simulaattoriin näitä pääkaupunkiseudun sisäratoja?

Vähän on hakuammuntaa, mutta yritetään :)


MKR

 • Tosi kuski
 • ******
 • Viestejä: 1643
Vs: Kart Racing Pro karttoja
« Vastaus #1 : 02.05.2019 22:20 »
Anna vaan pojan kehittyä ihan omaa vauhtia. Kyllä se keskittyminen pian alkaa riittämään myös niiden ajolinjojen löytämiseen ja siten hauskaa opittavaa riittää vielä pitkäksi aikaa. Nojaa itse taaksepäin ja laita kädet niskan taakse. Toisinsanoen: Nauti niin pitkään kuin vielä voit.  ;D 
Homman Pitää Olla Hauskaa

yapmartine903

 • Juniori
 • *
 • Viestejä: 2
 • Moottorimerkki: suzuki
Henkilökohtainen painonlaskuharjoitteluohjelma
« Vastaus #2 : 09.04.2021 15:17 »
Yritetään ymmärtää oletko yksi henkilökohtainen harjoitteluohjelma http://mbmv.net laihtumiseen Mutta urheilijan fysiosta riippuen, harjoittelujakso voi kestaa jopa kuusi kuukautta.
, ja jos on, mitä etuja se voi tarjota sinulle.

Tehokkuuden kannalta kaikki ratkaisut ylittävät aina suurelle yleisölle alun perin luodut yleisvaihtoehdot. Tätä voidaan soveltaa täysin yksilöllisesti suunniteltuihin koulutusohjelmiin.

Henkilökohtaisen lähestymistavan avulla ohjelman valmisteluun osallistuva asiantuntija yrittää tutkia kaikkia ominaisuuksiasi, kehotyyppiä, aineenvaihduntaa, kuntoa, tavoitteitasi ja liikunta-odotuksiasi ja valita kaikilla näillä hienouksilla sopivimman vaihtoehdon harjoittelullesi.

Kuinka saan erillisen ohjelman?
Kun hengitat ulos, taivuttamatta selkaasi ja muuttamatta kyynarpaan kulmaa, laske hitaasti ja hallitsemattomasti kadet edessasi. Taivuta jalat, tyonna ylospain ja levita kyynarpaasi sivuille.

On ymmärrettävä, että valmistautumaton henkilö ei pysty laatimaan henkilökohtaista harjoitteluohjelmaa laihtuakseen itselleen. Joko niin, tarvitset asiantuntevan kouluttajan tähän.

Yleensä löydät tällaisen valmentajan kolmella tavalla: ystävien kautta, kuntosaleilla tai Internetissä (esimerkiksi täältä).

Kysy ensin ystävältäsi, jos heillä on luotettava kouluttaja mielessä. Ehkä yksi heistä on jo pyytänyt yhtä näistä asiantuntijoista kehittämään henkilökohtainen ohjelma.

Pieni salaisuus: Jos etsit kouluttajaa kuntokeskuksessa, sinun ei tarvitse tehdä sitä kalleimmissa klubeissa. Todennäköisesti bisnesluokkakerhojen ohjaajien ammattitaito ei tule olemaan heikompaa kuin korkeatasoisissa laitoksissa. Voit säästää paljon tästä.

Muista samalla, että kuntosalin työntekijälle on etuna käydä hänen luonaan koko ajan. Koska se riippuu tuloista. Tältä osin hän voi suositella sellaista ohjelmaa, joka on täydellinen normaalin lihassävyn ylläpitämiseen, mutta joka ei salli sinun laihtua nopeasti.

Tältä osin on edullisempaa ottaa yhteyttä sellaisiin asiantuntijoihin, joilla ei ole merkittävää kiinnostusta säännöllisestä koulutuksestasi ja työskennellä maineesi hyväksi. He haluavat sinun saavan halutun tuloksen heidän ohjelmaansa.

Henkilökohtainen painonlaskuharjoitus

Henkilökohtaiset painoharjoitukset ovat täydellisiä ihmisille, jotka arvostavat aikansa ja haluavat saada nopean tuloksen kokeneen mentorin ohjauksessa. Ja kuka on valmis maksamaan tästä hauskasta, koska henkilökohtaiset tunnit valmentajan kanssa maksavat sinulle huomattavasti verrattuna itsenäiseen koulutukseen valmistellulla ohjelmalla.

Mutta se ei tarkoita, että henkilökohtaisella harjoituksella ei ole järkeä, koska kouluttaja auttaa sinua käyttämään oikeaa tekniikkaa harjoittelujen suorittamiseen ja varmista, että et tee virheitä harjoittelussa.


 

Team Laine Verkkokauppa