Kartingkeskustelu > Aloittelijoiden kysymykset

Uuden nuoren harrastajan aloitus

<< < (2/2)

Lehtonen_92:
Olisikohan tietoa missä voisi käydä poika koittamassa pienempiä autoja ? Googlella yritin ettiä mutta en löytänyt oikein mistään. Tarvittaessa ajelen pitemmällekkin.

kirikari:
Saarijärven karting radalla (700x7m), korkeusero tuolla matkalla n 3,5m, vuokra-autoina 60, 85 ja 120 raketit. Kaikki nuo periaatteessa kilpailukunnossa, tosin renkaat toisenlaiset. Rata auki kesäkuun alusta syyskuun loppuun to ja pe klo 18.00-21.00, vuokra-autot torstaisin. Soita ihmeessä, jutellaan asiasta. Yhteystiedot AKK:n Saarijärven radan kohdalta, siis Kari Kirijatshenko 040 7004123.

Lehtonen_92:
Loistava homma! Laittelen numeron ylös ja soittelen tässä lähiaikoina!

Lehtonen_92:
Itseasiassa en vielä ole soitellut asiasta aikaisemmalle vastaajalle, tässä on mennyt aika vähän kaikessa muussa, kyllä kesäksi tarkoitus on jotain kehitellä ja kysellä asioista, tottakai jos vinkkejä ja neuvoja on niin kirjoittele ihmeessä!

Lehtonen_92:
Tänä kesänä tosiaan kävin Saarijärvellä, ihan ei pituus riitänyt mutta Vaajakosken sisäradalla nyt käyty nelisen kertaa ajamassa. Jämsässä pitäisi käydä ens viikolla ulkorataa kokeilemassa, soittelin sinne niin pitäisi löytyä junnu vehkeitä.  8)



Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta