Kirjoittaja Aihe: Nuorten harrastajien akilleenkantapäät ja auto/varustehankinnat?  (Luettu 2308 kertaa)

variant

  • Juniori
  • *
  • Viestejä: 1
  • Kotirata: Kuismanen circuit
Tervehdys!

8-vuotias poitsu on nyt muutamaan otteeseen käynyt sisäradalla ja ulkoradalla ns. kokeilemassa vauhdin huumaa ja fiilistä. Kärpänen on purrut isosti! Nyt isä meinas että on oikea aika hankkia omaa ajovermettä.

1. huolenaihe on se että millainen auto menee sen 2 vuotta ainakin että päästään kunnolla harjoittelemaan? Työfrendin poitsulta jää maranello raket 95 pieneksi niin siitä hilppeineen 1150€ (2 rengassarjaa jne) pyynti ja laite on huollettu (jonka jälkeen vähän ajettu) ammattimiehen puolesta. Kuulostaako tämä kohtuulliselta hintapyynnöltä?

2. Totta kai liitytään paikalliseen seuraan, mutta miten ne kilpailuhommat menee tuon auton kanssa? Onko se sitten rotax kuitenki järkevin vaihtoehto ensimmäiseksi autoksi?

3. Tarkoituksena on opetella säätämään itse autoa mahdollisimman hyvin pojalle sopivaksi, mutta onko näissä autoissa sitten eroja kovin paljoa? Moottorin osalta tarkoitan?

Ja rivien välistä voi lukea, että itselle laji on uusi, mutta kaksitahtimoottorit kyllä tuttuja. Ajaminen lähti kyllä poitsulla niin luonnostaan että siitä en ole huolissani. Rahan menosta enemmänkin :D


 

Team Laine Verkkokauppa