Kirjoittaja Aihe: OSTA NATRIUMKARBONAATTI ,WHATSAPP.. +49 1521 3243990  (Luettu 1772 kertaa)

mirriamduke

  • Grade A
  • *****
  • Viestejä: 130
OSTA SODA Tuhkavalo, WHATSAPP +49 1521 3243990


, Soda Ash Lightia käytetään pesuaineiden, kemikaalien, saippuoiden, tekstiilien, paperin, elintarvikkeiden ja muiden natriumyhdisteiden valmistukseen sekä valuteollisuuteen, öljynjalostamoihin.

OSTA SODA ASH DENSE (Sodium Carbonate), Soda ash dense on natriumkarbonaatin kauppanimi. Sitä valmistetaan synteettisesti suuria määriä suolasta (natriumkloridista) ja kalkkikivestä menetelmällä, joka tunnetaan nimellä Solvay-prosessi. Puhdas tuote näyttää hetkellisesti hajuttomalta jauheelta, jolla on vahva emäksinen maku.

MYYNNISSÄ NATRIUMBICARBONAATTI ELINTARVIKELUOKKA, Elintarvikelaatuista natriumbikarbonaattia käytetään lisäaineena elintarviketuotannossa. Natriumbikarbonaatti, joka tunnetaan myös nimellä natriumvetykarbonaatti, on kemiallinen aine, jonka väri on valkoinen ja sen vesiliuos on kirkasta ja väritöntä

OSTA NATRIUMBICARBONAATTI REHULUOKKA, Rehulaatu Natriumbikarbonaattia käytetään rehuaineena maidontuotannossa ja karjankasvatuksessa. Natriumbikarbonaatti, joka tunnetaan myös nimellä natriumvetykarbonaatti, on kemiallinen aine, jonka väri on valkoinen ja sen vesiliuos on kirkasta ja väritöntä

OSTA VETYPREKSIDI, Vetyperoksidi on mieto antiseptinen aine, jota käytetään iholla estämään pienten viiltojen, naarmujen ja palovammojen infektio. Sitä voidaan käyttää myös suun huuhteluaineena liman poistamiseen tai lievän suun ärsytyksen lievittämiseen (kuten syöpä/huuliherpes, ientulehdus).
OTA YHTEYTTÄ WHATSAPP:iin +49 1521 3243990

OTA YHTEYTTÄ WHATSAPP:iin +49 1521 3243990

SÄHKÖPOSTIOSOITE: andreemor695@gmail.com


 

Team Laine Verkkokauppa