Kartingkeskustelu > Tekniikka ja säännöt

Kasa kysymyksiä lämmöistä

<< < (2/2)

awi:
Semmoinen tuli mieleen vielä vanhasta aiheesta; onkohan nuo pakolämpöanturit kuinka pitkäikäisiä? Kuumenevat nimittäin aika kovasti.

Jos jollain on vinkata mistä mychronin antureita lähtee edullisesti, niin kiitosta vinkistä vaan..

Husse:

--- Lainaus käyttäjältä: Danello - 02.02.2009 18:05 ---Ainoa syy, miksi pakolämmöt ovat kiellettyjä on se (k9b:ssä suomessa), että luokituksen mukaista pakoputkea joudutaan muokkaamaan/työstämään "laittomaksi", että siihen saadaan pakoanturi kiinni. Euroopan Mestaruuskilpailuissa sai kyllä olla pakoanturi kiinni pakoputkessä eikä siellä katsastajat tullut vikisemään luokituksen vastaisesta pakoputkesta.

Jos et kisaile, niin laita ihmeessä pakoanturi kiinni, opit tietämään koska laulaa mikä on sopiva lämpö, mikä on max. pakolämpö ennenkun alkaa nakuttamaan mäntää yms. yms.

--- Lainaus päättyy ---

Näin varmuuden vuoksi kyselen, että onko esim. Raket 85:een sallittua asentaa pakokaasun lämpöanturi ja pitää sitä kiinni kisojen aikana? Tuntuu olevan monenlaista mielipidettä asiasta liikkeellä. Mitenkäs katsastussedät ovat asiaan yleensä suhtautuneet? Asiaahan voidaan spekuloida siten, että anturin pää joka on putken sisällä aiheuttaa juuri sopivan pyörteen putkeen ja moottori laulaa ihan raivona, parantaen kierrosaikoja vähintään sekunnilla, jos ei kahdella ;) (tai sitten ei).

Terveisin edelleen aloittelija.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta