Kartingkeskustelu > Cadet, Mini, Raket, KF6 ja Yamaha

crg

(1/2) > >>

markus___:
Saako crg mikroautoon jostain muualta halvemmalla osii kun jaatiselta?

henkker:
Jos englanti taipuu niin nettikaupoista ainakin.

awi:
Itselläni on sellainen käsitys aiheesta, ettei ne jaatisen osat kovin kalliita ole jos vertaa, mutta kun CRG:n osat on.

Laskin tuossa saksalaisesta ihan edullisesta verkkokaupasta, että esim. VEN04 jarrujen (etu+taka) pistäminen kokonaan uusiksi maksaisi himpun vajaa 1500€ (sylinterit, satulat, letkut, jarrulevy ym. hilpe). Itse en tosin nyt tarvitsisi etujarrusatuloita enkä pääsylintereitä, joten selviäisin "vain" 700€:llä.

Ja noissa em. hinnoissa ei ole vielä niitä etunavan keskiöitä joihin jarrulevyt tulee kiinni, kun ei tuossa kaupassa niitä ollut. Nekin pitäisi vaihtaa. Olisiko 100€/kpl?

Ja sitten jos haluaa tehdä "normi" rempan, eli kaikki palat ja kelluvien levyjen kuluvat osat (keskipinnit yms.), tulee hintaa selllaiset 175€. Ja tämä 2*kesään. Eli enemmän rahaa kartingissa mulla menee vain renkaisiin kun koneenkin laitan itse.

MKR:

Monta kertaa olen aikaisemminkin tästä maininnut ja mainitsen vielä kerran:

- Ainakin minä maksan mielelläni neljä kertaa kaudessa 15€ enemmän jarrupaloista ja siitä hyvästä kauppiaan auto on kisapaikalla siltä varalta jos vaikka menee jokin muu osa rikki.
Se saksalainen nettikauppias ei raahaudu tänne suomeen kisapaikoille päivystämään täyden myyntiauton+lisähenkilökunnan kanssa.
Niin isoa eroa ei hinnoissa ole että se oikeasti tuntuisi kauden budjetissa.
Suurempi kulu tulee jos jokainen joutuu pitämään täyttä varaosa-varastoa, kun suomalaisella kauppiaalla ei olekkaan enää varaa sitä myyntiautoa ylläpitää.
 :'(

Kannattaa miettiä hommaa myös 1 lap eteenpäin...

(enkä muuten ole kauppias itse)
Terveisin,
Markku Ryynäneniskä:
täyttä asiaa :D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta