Kirjoittaja Aihe: Rauman seudun harrastajat  (Luettu 8433 kertaa)

Trent

 • Juniori
 • *
 • Viestejä: 1
Rauman seudun harrastajat
« : 04.08.2009 09:44 »
Tervepä terve!
Minulla on jo pitkään kytenyt idea parantaa kartingharrastuksen mahdollisuuksia Raumalla, samalla myös saada lisää harrastajia joukkoon. Kysynkin nyt kaikilta Rauman seudun harrastajilta, oletteko tyytyväisiä nykyiseen tilanteeseen, vai pitäisikö teidän mielestänne Raumalle saada oma kerho ja ehkäpä vielä ratakin?

Seuraava askeleeni asiassa riippuu teistä, turha minun on lähteä asiaa ajamaan, jos kiinnostusta ei löydy. Joten, kommentoikaa tätä asiaa, antakaa mielipiteenne, myös ilmoitus siitä, että asutte Rauman lähistöllä auttaa asiaan, jotta saan jonkilaista kuvaa Rauman harrastetasosta. Kiitos. :)

TM

 • Grade B
 • ****
 • Viestejä: 116
Vs: Rauman seudun harrastajat
« Vastaus #1 : 04.08.2009 10:42 »
HELLO '

Olen ollut mukana Rauman Ua:n kartingtoiminnasa 20 vuotta , ja meillä oli oma ratakin , vaikkakin yhteinen jokkisradan kanssa , mutta harrastajamäärien vähyyden ja jokkisradan laajentamisen takia se jäi käyttökelvottomaksi .olemme pojan kanssa miettineet kartting kerhoillan järjestämistä , jotta voitaisiin vähän kartoittaa onko Raumalla kiinnostuneita alan harrastajia . Rauman Ua:n kerhotalolla kyseisen illan voi järjestää , kunhan sovitaan vaan aika . ollaan yhteyksissä asian tiimoilta . terv. Arto Friman 0500-590701

Alfred Kurki

 • Grade A
 • *****
 • Viestejä: 139
Vs: Rauman seudun harrastajat
« Vastaus #2 : 21.09.2009 10:16 »
Ensi kesänän on tarkoitus aloitella karting harrastusta 5 v pojan kanssa. Rauman likellä asustellaan. Oma rata on varmaan liian iso taakka. Ei täällä Satakunnassa tunnu olevan niin paljon innokkaita harrastajia. Radat kuitenkin on aika likellä. Mutta jotain 'yhteisöllistä' juttua vois mielestäni kehitellä. esim. tietty päivä radalla että olisi useampi samanikäinen/tasoinen kuski radalla. Kokeneemmat huoltajat voisivat neuvoa uusia harrastajia, ettei kaikkea tarttisi opetella perse edellä puuhun metodilla.
Pitääköhän paikkansa että Räsänen olisi rakentamassa karting rataa Raumalle? Semmosta huhua kuulin.....

JanK

 • Juniori
 • *
 • Viestejä: 3
Vs: Rauman seudun harrastajat
« Vastaus #3 : 22.09.2009 12:58 »
Heitetään nyt omat kommentit myös aiheesta.

Raumalla harrastajia on tällä hetkellä erittäin vähän ja suurimpina syinä pidän radan sekä kerhoiltojen puuttumista. Niemelän Markuksen ympärillä on ollut jo jonkin aikaa melkoinen "hype" täälläpäin ja tästä syystä innokkaita junioreja olisi varmasti paljon jos vain olisi mahdollisuus helposti päästä kokeilemaan lajia. Tällä hetkellä kun harrastajia ei juuri ole ja kerhon puolesta ei ole mitään apuja niin harrastuksen aloittaminen on melko työlästä.

Pohdinta asteella onkin siis ensi keväälle järjestää jotain kerhotapahtumaa jotta saataisiin kaikki lajista kiinnostuneet kuulemaan lisää lajista ja mahdollisesti myös kokeilemaan autoa jossain lähiradalla.

Jos jotain hyviä ehdotuksia tai halua järjestämään tapahtumia niin yhteyttä voi ottaa.

Jan Koski
044 - 535 8255
jan.koski@racera.fi


 

Team Laine Verkkokauppa