Kartingkeskustelu > Harrastajat

Mistä MyChron 4 tai vastaava edullisesti?

(1/5) > >>

bigbear:
Suomessa moni pyytää MyChron 4:sta melkein 450€ kun Jenkeistä sitä saa 220€:lla. Toki jos sen sieltä tilaa niin tulee tullit jne, mutta hinta on kuitenkin edullinen verrattuna paikallisiin hintoihin.
Jos nyt kuitenkin haluaisin tukea suomalaisia kauppiaita niin mistä tuon saisi edullisesti?

Toisaalta jos täältä ei löydy niin löytyykö muualta euroopasta edullisesti samaa tuotetta?

Tarvitsen tuollaista ihan harastusmielessä ja tuo racestudio tuntuu kivalta ohjelmistolta. Mychron on myös helposti laajennettavissa. Toki vaihtoehtoiset mallitkin kiinnostavat. Ehdotelkaa kauppoja ja tuotteita.

Syysterveisin

Bigbear

Sami Silventoinen:
MiniKart Serviceltä saa muistaakseni 315e ilman lämpöanturia. Anturi on siihen sitten 80e päälle. Se on varmaan halvin suomesta, mutta jos mittarilla ei ole kiire, niin jenkeistä vaan tilaamaan.

Intre09:
USA:sta tilaamalla kyseessä on MyChron 4:n "Amerikka-versio", jossa oli muistaakseni eroavaisuuksia Euro-versioon nähden. Tiettyjä ominaisuuksia on kait sovellettu paremmin ovaalikarteille sopiviksi. Euroopasta tai Suomesta suosittelisin ostamaan, niin ei tule ainakaan ikäviä yllätyksiä.

T.K.Kartingista tuota saa kaikkine johtoineen suoraan hyllystä reiluun 400€:n hintaan

astro:
Meillä on pari Jenkeistä ostettua MyChron 4:sta magneetti- ja lämpöantureilla.  Niissä on tosiaan jenkkisofta (näkyy laitteen käynnistettäessä versionumeron yhteydessä), mutta muuten en ole huomannut mitään eroa Euroopasta hankittuihin MyChroneihin.  Hyvin on mitannut aikoja niillä radoilla missä ollaan käyty ja näyttää lämmöt celsiuksissa ja ajat sekunneissa :)

Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että jenkeistä tilatessa tulee päälle tullit, että loppujenlopuksi säästö ei välttämättä ole suuri ja takuuasioissa on varmasti helpompaa jos mittari on ostettu lähikaupasta.

Team Laine:

--- Lainaus käyttäjältä: astro - 19.09.2009 14:31 ---Meillä on pari Jenkeistä ostettua MyChron 4:sta magneetti- ja lämpöantureilla.  Niissä on tosiaan jenkkisofta (näkyy laitteen käynnistettäessä versionumeron yhteydessä), mutta muuten en ole huomannut mitään eroa Euroopasta hankittuihin MyChroneihin.  Hyvin on mitannut aikoja niillä radoilla missä ollaan käyty ja näyttää lämmöt celsiuksissa ja ajat sekunneissa :)

Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että jenkeistä tilatessa tulee päälle tullit, että loppujenlopuksi säästö ei välttämättä ole suuri ja takuuasioissa on varmasti helpompaa jos mittari on ostettu lähikaupasta.

--- Lainaus päättyy ---
Ainoa suurempi ero noissa USA-malleissa on se että näytöllä on mailit käytössä eikä km/h.
Mutta kaikenkaikkiaan ei kannata ainakaan yksittäistä mittaria sieltä lähteä tilaamaan. Ottaa vaikka minuun yhteyttä niin laitetaan hinta kohdalleen. Meilläkin noi MyChron-tuotteet ovat lähiaikoina hyllyssä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta